Sogndal — Strømsgodset 0-5:

FOSSHAUGANE CAMPUS: Sogndal gikk fredag kveld på sitt fjerde strake tap i serien, og nærmer seg nå bunnstriden. I tillegg til den allerede såre situasjonen, måtte sogndalkeeper Erik Dahlin bæres av banen etter en stygg hodesmell.

Sogndal satset alt, og gikk for tre poeng hjemme mot Strømsgodset.

— Vi satsa «all in», og det sprakk, sier Sogndal-trener Jonas Olsson

I løpet av de første 26 minuttene i første omgang, lå Olssons menn under hele 4-0. - Vi er alt for åpne tidlig i kampen, og blir kontra i senk, kjørt over. I dag tapte vi for et bedre lag, som kanskje er Tippeligaens beste når det kommer til å trille ball raskt , sier Sogndal-kaptein Bolseth.

Med kun fem runder igjen av årets sesong, står Sogndal med fire poeng mer enn Tromsø, som ligger på kvalikkplass før helgens kamper.

— Vi har 29 poeng og fem kamper igjen å spille, og bør nok ta noen flere poeng for å henge med i Tippeligaen. Vi visste at dette kom til å bli en vanskelig kamp, men vi ga de sjansen å spille, og da gikk det feil vei. Med fasiten i hånden, så skulle vi nok ha gått ut med åtte mann i backlinja, spøker Sogndal-treneren.

Bekymret for keeperesituasjonen

Men den spøkefulle tonen blir fort alvorlig, når svensken får spørsmål om Sogndal-keeper Dahlins hodeskade.

— Dahlin har fått en reel smell i hodet. Vi har Leif og Mathias i bakhånd som er bra keepere, men vi får håpe Erik blir frisk og kan være med å stå de resterande kampene, uttrykker en bekymret Olsson.

Sogndal møter henholdsvis Odd og Hønefoss borte, samt Vålerenga, Sandes Ulf og Aalesund hjemme i de resterende kampene.