Øyvind Storflor fikk spille den første omgangen da Rosenborg slo Viking 2-0 i lagenes andre kamp i la Manga Cup torsdag. Det var den omgangen Rosenborg brukte til å tappe det defensive Viking-laget for krefter. Mot to kompakte firere var det ikke mange åpningene for Øyvind Storflor til å vise sine ekstreme ferdigheter til å true bakrommet. De åpningene kom i andre omgang, men da satt Storflor på sidelinjen. Nå mener han at han bør få mer tid på banen for å vise seg frem.

— Jeg føler ikke at jeg får nok tid. Jeg hadde veldig lyst til å fortsette i dag. Jeg visste at vi ville få mer rom i andre omgang, så jeg synes jeg kunne fått litt lengre tid i denne kampen, sier Øyvind Storflor til adressa.no.

Rosenborgs angrepsspill ble preget av små rom de første 45 minuttene. Viking lå kompakt, og RBK kom til få sjanser. RBK klarte heller ikke å løse opp spillet for å motvirke Vikings forsøk på å blokkere alle rom.

— Jeg synes det gikk greit for min egen del. Det ble vel ikke de store tabbene, sier Storflor.

Han er enig i at det ikke ble mange raidene på kanten for hans del.

— Det var veldig trangt. Viking lå med veldig mange spillere på 20-25 meter. Det viktigste for oss ble å bevege oss, spille sikkert og holde på ballen. Det synes jeg vi klarte bra, sier Øyvind Storflor, som mener den første omgangen la grunnlaget for at det løsnet etter pause.

— Viking jobbet veldig hardt defensivt gjennom hele den første omgangen. Vi kjørte dem hardt gjennom hele omgangen, og de brukte opp mye krefter på å forsvare seg. Det ga oss mye mer rom i andre omgang, sier Øyvind Storflor.