Nå kan også du ta ut ditt Viking-lag. Øverst i denne artikkelen trykker du på posisjonene på banen og får dermed opp valgmulighetene som finnes i Viking-troppen.

MER OM VIKING:

For hver spiller du tar ut på laget, blir valget ditt registrert som én stemme på den aktuelle spilleren. Dermed kan Aftenbladet før seriestart presentere folkets dom: Det laget dere mener skal starte seriekampen mot Vålerenga 14. mars.

Her er det bare å sette i gang. Du er Vikings manager – velg ditt første lag!

Fram til seriestart borte mot Vålerenga mandag 14. mars gjenstår det to treningskamper for Viking. De har allerede slått Vidar 3-1 i Randaberg Arena og tapt 1-2 for Start i Sørlandshallen. I tillegg har de beseiret Bryne med 4-1 og gått på et skuffende 1-4-tap mot Haugesund.

Onsdag spilte de 0-0 mot Dinamo Moskva i Marbella, og lørdag venter en ny treningskamp. Også denne kampen spilles i Marbella og denne gangen er motstanderen russiske Anzji

Aftenbladet vil hver uke overvåke treninger og kamper, analysere og vurdere hvilke 11 spillere som bør være i startelleveren og hvilke som er nærmest. Laget vil oppdateres jevnlig inn mot seriestart. Etter kampen mot Dinamo gjør vi kun ett bytte på laget.

Samuel Adegbenro er skadefri og erstatter Usman Sale.

Slik ser Aftenbladets Viking-lag ut akkurat nå: