Tidligere i år valgte RBK-legenden Mikael Dorsin å legge fotballskoene på hylla etter over 400 kamper for RBK. Trøbbel med et kne førte til at han ga seg midt i sesongen.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Kontrakten med Rosenborg går ut etter sesongen, og nå er det kjent at svensken har fått seg ny jobb. Fra januar i 2017 blir han spilleagent i det svenske firmaet Nordic Sky, melder TV 2. Han har selv brukt firmaet som spiller. I tillegg til fotballkarrieren er Dorsin snart ferdig utdannet jurist.

— Det kjennes bra, jeg gleder meg til å begynne. Det passer meg bra, den inneholder både fotball og utdanningen jeg har som jurist. Det er et firma som jeg kjenner godt siden jeg har brukt de som spiller siden jeg var femten år, så det er fint at jeg kjenner de jeg skal jobbe med, sier han til Adresseavisen.

LES OGSÅ:

Blir boende i Trondheim

Dorsin vil få juridisk ansvar i firmaet siden han er utdannet som jurist. Han vil jobbe mye med spillekontrakter og sponsorkontrakter, men vil også få ansvar for rådgivning av spillere. Familien er fortsatt bosatt i Trondheim, og det norske markedet er hovedfokus for Dorsin.

— Det er jo naturlig at jeg jobber mest med det norske markedet siden jeg bor her. Men det er jo et svensk firma består også av mange svenske spillere også, sier han til TV 2. Han utelukker ikke at han i framtiden kan bli spilleragent og rådgiver for sine nåværende lagkamerater i Rosenborg.

— Ja, det er ikke umulig. Det er vel naturlig siden jeg bor i Trondheim, og jeg vil ha gode spillere. Så får vi se hvilke det blir etter hvert, sier han til Adresseavisen.

- Ikke problematisk

Han føler ikke at hans langvarige opphold i Rosenborg vil skape lojalitetsproblemer når han nå blir agent og rådgiver.

— Nei, jeg synes ikke det blir. Det kan jo bli en fordel for alle parter også, så lenge man er hederlig og gjør ting rett. Man jobber jo for spillerne, og det viktigste er at de er fornøyd, sier Dorsin.

Han har også gått inn i styret i Byåsen Håndball.

LES OGSÅ: