ALFHEIM: I går berget «Gutan» plassen i eliteserien med 3-1 over Bodø/Glimt på Alfheim.

Det ble behørig markert etter kampslutt og spillerne samles først til neste fellestrening onsdag.

– Det ble en ganske bra feiring. Vi fortjente det, sier assistenttrener Lars Petter Andressen til iTromsø.

TILs kamp mot Haugesund har ingen betydning for tabellplasseringen. «Gutan» havner på 13.-plass uansett hva som skjer.

Dermed kan det hende at noen av de yngste i stallen får muligheten til å vise seg fram på Haugesund stadion. Runar Espejord (19) synes å være inne i varmen nå, men det er flere aktuelle fra TILs solide juniorlag i kamptroppen.

– Vi har ikke diskutert mye om Haugesund-kampen ennå, men det er ikke umulig at noen nye får prøve seg. Vi ønsker selvfølgelig å avslutte med seier, men det kan fort være at noen får en sjanse i denne kampen her, sier Andressen til iTromsø.

– God sesong

Mikael Norø Ingebrigtsen (19), som scoret det viktige 2-1-målet i går, har lagt inn en god søknad. Han har ikke startet en kamp i eliteserien siden 13. september.

Men også en spiller som Jostein Gundersen (19) kan få muligheten. Forsvarsspilleren har fått et par små innhopp i år, men aldri startet en kamp i eliteserien.

– Jostein har hatt en god sesong, så det er ikke umulig at han får prøve seg. Som sagt er det ikke bestemt noe som helst ennå, men vi skal bruke de neste dagene på å finne ut hva vi skal gjøre inn mot søndagens kamp, sier Andressen.

Midtbanekamp

Midtbanespiller Fredrik Michalsen (19), som i likhet med Gundersen får en A-lagskontrakt snart, er også en av ungguttene som ligger lengst fremme i løypa.

– Det kan absolutt være aktuelt. Han har ikke fått sin debut ennå, men det kan være mulig. Ingenting er avklart, sier Andressen.

Men på sentral midtbane er det svært hard konkurranse. Lars-Gunnar Johnsen og Remi Johansen er begge i samme situasjon. De har vært skadet en lengre periode, men har kontrakter som går ut etter sesongen.

– Begge to var klare til kamp i går, så også de melder seg på inn mot søndagen, sier Lars Petter Andressen.

Hvilket TIL-ellever vil du se fra start mot Haugesund? Kom gjerne med forslag i kommentarfeltet!