Vi har en utmerket trener. I fjor klarte Bob Bradley å bygge Stabæk fra omtrent samme utgangspunkt som nå til en niendeplass. Laget var aldri egentlig involvert i nedrykksstriden.

Tor A. Arnø er Stabæk-supporter og en av dem som skal skrive for Aftenposten om sitt lag denne sesongen. Foto: ALEKSANDER ANDERSEN

Vi har mistet åtte spillere fra i fjor, og det kan være en tynn og ung stall. Vi har en god keeper. Mande Sayouba tar steg for hver sesong og utvikler seg bra.Vi har en brukbar forsvarsfirer, en allright midtbane, men er litt mer usikker på den offensive slagkraften.

Ernest Asante kan bli et uromoment fordi han er så hurtig, men han trenger noen å finne tonen med. Klarer han det blir han en fin tilvekst til laget.

Trener Bob Bradley er Stabæks største stjerne. Foto: Ørn E. Borgen

Tre unggutter å se opp for

Det er mange spennende, unge spillere i stallen.

Emil Ekblom, Cornelius Bencsik og Eirik Haugstad er en trio med unggutter som kommer til å plage vettet av forsvarsspillerne som møter dem.

Så har du Morten Morisbak Skjønsberg som er stopper og kaptein, og som representerer rutine og stabækkultur. Luc Kassi har et ekstra nivå inne. Noen kamper scorer han noen helt fantastiske mål. Han kan etablere seg på et høyere nivå.

Må tenke kortsiktig

Stabæk er nå en klubb som driver litt kortsiktig på grunn av den økonomiske situasjonen. Kanskje det er sånn man må drive nå, mer kortsiktig enn hva man har lyst til.

Stabæk kan overraske igjen og gjøre tipsene til skamme nok en gang. Men supporterne er også forberedt på at det kan bli en tøff sesong. Supporterne i Stabæk er ikke så godt vant.

Vi har ikke medgangssupportere, holder du med Stabæk så lever og ånder du for klubben uansett om man rykker opp eller ned. Blir det en kamp for å overleve, så er vi vant til det. Det klarer vi å leve med.