Ingen Zlatan Ibrahimovic. Ingen Thiago Silva. Ingen Ezequiel Lavezzi. Paris St. Germain hadde en vrien oppgave uten lagets tre kanskje største profiler mot Barcelonas stjernegalleri.

Men pariserne vant 3-2 etter en kamp som periodevis var et fyrverkeri. Det var fortjent og det var svært imponerende alle forfallene tatt i betraktning.— Det var en fantastisk kveld. Med en fantastisk atmosfære. Alle spillerne jobbet knallhardt og ga alt på banen. Jeg er veldig forbøyd, men det (resultatet) var ikke overraskende. Jeg kjenner laget mitt og vet hvordan vi jobber hver eneste dag, sa PSG-stopper David Luiz i et intervju med Viasat.

— Ibrahimovic er en stor spiller. Men de trengte tydeligvis ikke ham, ettersom det finnes mange gode på dette laget, sa Barcelonas Andrés Iniesta.

Kjendisfest på tribunen

David Luiz sendte vertene i ledelsen etter 10 minutter.

Lucas Moura slo frispark, ballen endte hos Luiz, som vendte opp og sendte ballen i mål.

På tribunen jublet en skadet Zlatan Ibrahimovic. Det samme gjorde den tidligere PSG-helten David Beckham, som hadde tribuneselskap på Parc des Princes av Jay-Z, Beyonce og Fabio Cannavaro.

Men jubelen la seg fort i Paris.

CELEBERT: Jay-Z og kona Beyonce var på tribunen i Paris. Foto: Ap

For minuttet etter utlignet Barcelona etter et klasseangrep. Et fantastisk kombinasjonsspill mellom Andres Iniesta og Lionel Messi, endte med at argentineren sendte ballen i keepers lengste hjørne.Det var Barcelona på sitt beste. Det var Iniesta og Messi på sitt beste.

Målet sendte Messi enda nærmere spanjolen Raúl, som er tidenes toppscorer i Champions League med 71 mål på 142 kamper.

Messi har 68 mål på 88 kamper, mens Cristiano Ronaldo, som spiller for Real Madrid onsdag kveld har 68 mål på 104 kamper.

Svært underholdende

Men vertene slo knallhardt tilbake.

26 minutter: PSG slo corner. Den endte på bakre stolpe hos Marco Verratti. Ikke ruver han med sine 165 centimeter. Og ikke scorer han spesielt ofte. Men italieneren headet franskmennene i ledelsen. Til ellevill jubel, naturlig nok.

54 minutter: Gregory van der Wiel la perfekt inn fra høyre. Blaise Matuidi timet løpet inn foran mål, og fra bakre stolpe plasserte han ballen mellom beina på Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen. PSG ledet 3-1, dette hadde de kontroll på.

Eller?

For Barcelona svarte umiddelbart. Minuttet etter PSGs 3-1-mål reduserte katalanerne. Dani Alves la inn fra høyre, to PSG-spillere gikk opp i samme duell med Messi, og ballen havnet hos Neymar, som bredsidet ballen i mål.

3-2, det gjensto over 35 minutter å spille, og det var full fyr i den franske hovedstaden. Kampen levde og den var svært underholdende.

Xavi historisk

Etter 69 minutter skrev Barcelonas Xavi Champions League-historie da han entret banen. Det var spanjolens kamp nummer 143 i verdens gjeveste klubbturnering, og dermed passerte han landsmannen Raúl.

Barcelona jaget en utligning. Men det ble for omstendelig. Det ble for mye balltrilling.

Paris St. Germain vant fortjent og tok over ledelsen i gruppe F i Champions Leagues gruppespill.