FØLG DIREKTE TIRSDAG FRA 20.45: Paris Saint-Germain-Barcelona

Barcelona-signeringen som vekket mest oppsikt denne sommeren var uten tvil kjøpet av målmaskinen Luis Suárez. Den kalalanske storklubben gjorde imidlertid viktige, om enn mindre iøynefallende, forsterkninger av forsvaret, blant annet gjennom signeringen av franskmannen Jérémy Mathieu fra Valencia.

På pressekonferansen før Champiosn League-møtet med Paris Saint-Germain forteller Mathieu at han hadde lave forventninger til Lionel Messis personlighet før de ble bedre kjent i sommer.

— Jeg trodde han var en spiller som ikke snakker med spillere som er på et annet nivå enn ham. Men nei, han er en veldig sympatisk fyr, sier Mathieu ifølge marca.com.Messi har forøvrig startet sesongen svært bra. Argentineren har scoret fem mål og levert seks målgivende på seks seriekamper for Barcelona. Spesielt imponerende har samarbeidet med den brasilianske stjernen Neymar vært.

— Det er et av de beste parene i verden. I år er det en duo som fungerer veldig bra i forhold til i fjor, sier Mathieu.

- Messi er nummer én

Barcelona har som nevnt signert Luis Suárez denne sommeren. Sommeren før punget de ut for Neymar, som denne sesongen har scoret flere mål enn Lionel Messi i ligaen (seks ganger).

Så står Lionel Messis posisjon som Barcelonas ledestjerne for fall? Nei, forsikrer trener Luis Enrique.

— Man må bare se på statistikken hans, men vi har ingen tvil om at han er utslagsgivende. Han er fortsatt nummer én i alle spillets aspekter, sier Enrique.