ALFHEIM: Det er i dag inngått avtale mellom Tromsø IL og Bård Flovik om stillingen som hovedtrener i klubben. Avtalen gjelder resten av 2015-sesongen, samt sesongen 2016. I dag ble TIL enige med Steinar Nilsen om oppsigelsen. Les mer her!

Styreleder i Tromsø IL, Helge Kræmer, er tilfreds med å få landet prosessen med hovedtrener for den neste perioden.

— Vi er veldig fornøyd med at Flovik har takket ja til denne stillingen og ser frem til en god fotballhøst for Tromsø IL, sier Kræmer og legger til:

— Bård Flovik har bred trenerkompetanse, stor nasjonal og internasjonal erfaring gjennom sin tid i NFF, og har opparbeidet seg et solid kontaktnett innen norsk og internasjonal fotball. På vegne av styret ønsker vi Bård Flovik lykke til som hovedtrener for Tromsø IL i en viktig periode for klubben.

For klubben har det vært sentralt å sikre kontinuitet i den sportslige satsingen til Tromsø IL.

— Med Bård Flovik viderefører vi den sportslige strategien til TIL. Klubben kan nå videreføre det arbeidet vi har igangsatt på etablering av TIL-stilen, utvikling av spillerne og samarbeid med både andre klubber og kompetansesentra i regionen. Dette arbeidet vil forsterkes med Bård Flovik som hovedtrener, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

Spillerutvikling vil være et hovedfokus for den nye hovedtreneren.

— Jeg er ydmyk og takker TIL for tilliten. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som hovedtrener, og til å fortsette det igangsatte arbeidet med å utvikle spillerne og laget, sier Bård Flovik.

Vi oppdaterer saken!