— På tide å gå videre.

Det er tittelen på blogginnlegget John Arne Riise la ut litt over klokken 19 onsdag kveld. Mens bror Bjørn Helge ble presentert som AaFKs nyeste spiller på Color Line Stadion, la storebror Riise ut et blogginnlegg hvor han begraver stridsøksen en gang for alle med gamleklubben.

— Jeg skriver dette innlegget for å legge alt som har skjedd med Aalesund bak meg. Hva de som klubb velger å gjøre vet jeg ikke. Alt jeg vil er at de skal ta vare på lillebror. Han er en kanonsignering og vil uten tvil bidra til å løfte klubben enda mer, skriver Riise.

- Ikke faen

Han innleder innlegget med å fortelle om da han først pratet med lillebroren om den mulige overgangen. Hans første tanke? «Ikke faen».

Bjørn Helge Riise sa under pressekonferansen på Color Line Stadion at han hadde skværet opp med klubben for mange år siden. Og nå som lillebroren er AaFK-spiller, har John Arne lyst til å gjøre det samme.

— Siden han nå signerer for Aalesund, en klubb som jeg har hatt mye dritt med i mange år, så er det på tide at jeg legger feiden død. Begravd. End Of. Jeg kan ikke bare fortsette som jeg har gjort nå som min lillebror spiller der. Jeg vil jo komme og se han spille. Jeg vil han skal ha det bra. Vi snakket om dette før han tok valget. Time to move on, sier 34-åringen.

- Jeg respekterer deg, Henrik

Han har selv sendt flere sleivspark i retning gamleklubben og klubbdirektør Henrik Hoff. Senest for noen måneder siden skrev Riise i et blogginnlegg at Hoff måtte være neste mann ut dørene i AaFk etter sparkingen av Harald Aabrekk.

— Latterlig hvordan det jobbes i Aalesund nå. Ødelegger en flott klubb! Gir en trener 4 kamper!, skrev han på Twitter etter sparkingen.

Nå strekker han ut hånden til AaFK-direktøren.

— Jeg vil ikke gå inn på hvem som har skyld her og der, det er barnslig. Jeg bare gjør det som føles riktig for meg og min samvittighet. Beklager om jeg har sagt noe negativt om Ålesund som by. Aalesund fotballklubb, beklager alt jeg har sagt om dere. Dere er en flott klubb. Håper vi kan se fremover og glemme dette. Henrik Hoff, jeg elsker deg ikke, men jeg respekterer deg. Jeg hater deg heller ikke. Mye av det jeg har sagt eller skrevet har vært i frustrasjon og sinne. Beklager også til deg.