Søndag kveld meldte TV 2 Sporten at engelske Queens Park Rangers er en av klubbene som skal se Petter Vaagan Moen i Norges privatlandskamp mot Kroatia tirsdag kveld.

I TV 2-saken på nettet sto det også at ”midtbanespilleren kommer ikke til å forlenge kontrakten sin med bergensklubben”.

Men til bt.no avviser Vaagan Moen at døren er lukket i forhold til Brann. Kontrakten hans går ut ved sesongslutt.

– Dette har jeg ikke hørt noe om. Jeg er fortsatt i dialog med Brann, og ingen avgjørelse er tatt, sa Vaagan Moen i forbindelse med pressemøtet i Kroatia mandag ettermiddag.

Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen var ikke tilgjengelig for kommentar mandag. Trener/sportslig leder Rune Skarsfjord ønsker ikke å si noe om saken, mens Vaagan Moens agent Mike Kjølø ikke har svart på vår henvendelse.

Fra start mot Kroatia

Mandag ble det definitivt klart at Petter Vaagan Moen starter mot Kroatia.

– Det er en fin arena å vise seg frem på. Jeg er i god form og gleder meg til kampen. Det gir meg selvtillit å være med på landslaget, sier midtbanespilleren.

Drillo gjør mange endringer fra Kypros-seieren. Den andre Brann-spilleren i troppen, Erik Huseklepp, starter ikke denne gang – uten at Huseklepp på noen som helst måte føler seg vraket.

– Jeg har spilt mange kamper i det siste, så dette er ikke noe problem. Jeg regner med å få litt spilletid, sier Huseklepp.

Norges lag (4-5-1): Rune A. Jarstein – Espen Ruud, Vadim Demidov, Brede Hangeland, John Arne Riise – Daniel Braaten, Markus Henriksen, Ruben Yttergård Jenssen, Petter Vaagan Moen, Morten Gamst Pedersen – Moa Abdellaoue.