— For meg er det uforståelig at Fabregas vrakes. Han har sammen med Fernando Torres vært den beste spanske spilleren denne sesongen, mener Juan Castro, EM-reporter for Spanias største avis, Marca.

ALT OM EM:

Les alt om EM i vår EM-seksjon **Prøv dagens EM-quiz

Konkurrer på resultatbørsen

Hele EM-historien finner du HER!

EMs toppscorerliste**

Alt om EM-troppene HER!

Bestemt Aragones

Landslagssjef Luis Aragonés har tydeligvis bestemt seg for å endre 4-1-4-1-formasjonen til 4-1-3-2, for å få plass til en spiss ved siden av Fernando Torres.

Det blir etter alt å dømme Valencia-goalgetteren David Villa, som har 15 mål på 31 landskamper. Han har scoret i sine to siste landskamper, generalprøven mot Peru (2-1) og da han ble matchvinner mot Italia (1-0) i mars.

Dermed ofres Fabregas sentralt på midtbanen.

- Aragonés vil ha to spisser, Fabregas har gått skadet en måned og ikke spilt - og han har heller ikke vært så god på landslaget. Aragonés har ikke tillit til ham, sier Castro.

Xavi styrer

Midtbanespilleren som med 19 målgivende pasninger var best i den kategorien i Premier League sist sesong, er skuffet - men tar vrakingen med ro. Sier han.

— Jeg er bare 21 år, har god tid og det er ingen katastrofe å havne på benken i den første kampen. Jeg er tålmodig og får vente og se hva som skjer.

- Men når sjansen min kommer, skal jeg gripe den, forsikrer midtbanespilleren som har vært på Arsenals A-lag siden han var 17 år.

I Spanias landslag er det Xavi (28) fra Barcelona som har regissørrollen, med lagkameraten Andrés Iniesta (24) til høyre på midten, Valencias David Silva (22) til venstre og brasilianskfødte Marcos Senna (Villarreal, 31) som "anker" bak trioen.

Lørdag vant den forventede startelleveren 5-1 over reservene på trening, etter tre mål av Villa - og med Fabregas på taperlaget.