Lyon rykket opp på tabelltopp med 2-2 i lokaloppgjøret mot Saint-Étienne søndag, men de to tapte poengene kan bli skjebnesvangre når regnskapet i Ligue 1 gjøres om noen uker.

Christophe Jallet reddet ett poeng med sin 2-2-scoring etter 48 minutter, men Lyon vil se på resultatet som to tapte poeng i kampen om seriegullet.

Lyon ligger over PSG på bedre målforskjell, Begge har 65 poeng, men rivalen fra hovedstaden har overtaket takket være én kamp mindre spilt.

Clinton Mua Nijé ga Lyon ledelsen i søndagens kamp, men da halvtimen var spilt ble Lindsay Rose utvist for hands da ballen var på vei mot mål.

Max Gradel scoret fra straffemerket, og etter 45 minutter gikk det fra vondt til verre for hjemmelaget.

Da sendte Romain Hamouma Saint-Étienne foran til pause, men heldigvis for Lyon utlignet Jallet like etter hvilen.

I den andre kampen i fransk toppserie søndag ble Hilton matchvinner etter fire minutter da Montpellier slo Caen 1-0 og holdt liv i det tynne håpet om spill i europaligaen neste sesong. (©NTB)