Molde 2-2 Lillestrøm

Sist Molde vant på hjemmebane i serien var da laget slo Sandefjord 6-1 30. mai. Siden da har det blitt med to uavgjort og to tap.

Søndag hadde Lillestrøm overtaket i første omgang og tok ledelsen etter et frispark 24 minutter ut i kampen. Marius Lundemo slo inn foran mål, og Molde klarte ikke klarere. Dermed kunne Malaury Martin sette inn ledermålet med baken.

Franskmannen ble også matchvinner i hjemmekampen mot Tromsø sist. Tommy Høiland var også nær ballen før den gikk i mål.

I løpet av omgangen var Lillestrøm giftige på kontringer, og Molde-forsvaret slet med å tilpasse seg.

I det lagene gikk til pause ble dommertrioen pepet ut. Hjemmelaget følte seg snytt for straffe to minutter på overtid i første omgang.

Ni minutter ut i andre omgang utlignet Tommy Høiland da keeper Arnold Origi måtte gi retur på et skudd fra Mohamed Elyounoussi. Og med ni minutter igjen å spille var kampen snudd etter en sterk soloprestasjon fra Mattias Moström.

Svensken lurte bortelagets forsvar og kom seg alene inn i 16-meteren før han avsluttet. Skuddet gikk hardt til side for en sjanseløs Origi i mål.

Lillestrøm byttet inn Fred Friday midtveis i andre omgang, og det var nigerianeren som fire minutter før slutt utlignet for gjestene.

Spissen fintet bort Moldes Joona Toivio, før han satte ballen i mål til 2-2. Det endte 2-2 i Molde, og det skiller nå bare tre poeng mellom de to lagene på tabellen. (©NTB)