Etter fire tap på de 12 første ligakampene som Chelsea-manager begynte det å bli ubehagelig for André Villas-Boas.

Derfor sukket nok portugiseren lettet ut etter en enkel trepoenger hjemme mot Wolverhampton i ettermiddag.

– Resultatet var veldig viktig. Selvtilliten vår vokste gradvis mer og mer i første omgang, sa en lettet Villas-Boas ifølge NTB.

Wolves var aldri i nærheten av å true seieren på Stamford Bridge.

Allerede etter seks minutter var de i trøbbel. Ramires skjørt fra 15 meter, men Wayne Hennessey var nede og reddet.

Det hjalp imidlertid ikke så mye, for på den påfølgende corneren var John Terry suverent sterkest i feltet, og headet inn 1-0 til de blå.

Midtstopperen har dermed scoret fire ganger så langt i denne Premier League-sesongen.

Like før halvtimen var spilt var ledelsen doblet.

Juan Mata ble spilt fri på venstre. Han dro av en mann, og fant Daniel Sturridge foran mål. Han satte ballen sikkert i mål.

Begge lag hadde noen muligheter til scoring mens det nærmest seg pause, men det var ikke før at Ashley Cole fant Mata i midten at dagens tredje kom.

Spanjolen, som har vært meget god for London-klubben så langt i år, satte inn 3-0. Etter pause fortsatte Chelsea å produsere sjanser, og etter 72 minutter var det utrolig at det ikke ble fire.

Hennessey vartet opp med en utsøkt dobbeltredning, etter forsøk fra Sturridge og Mata. Waliseren nektet dermed begge to å bli tomålsscorere.

Det ble uansett tre poeng til Chelsea, som er ni bak serieleder Manchester City.