Etter en vanskelig høstsesong har Louis van Gaal (63) begynt å få skikk på Manchester United.

Storklubben hadde vunnet fire strake kamper før 0-1-tapet på bortebane for Chelsea lørdag, og er med i dysten om andreplassen i Premier League med fem kamper igjen av sesongen.

Nå kommer det frem at van Gaal tar i bruk helt spesielle metoder for å oppildne spillerne før kamp.

I en sending på Uniteds offisielle TV-kanal MUTV var lagets kantspiller Ashley Young gjest sammen med popartisten Olly Murs. Da Murs spurte om hans låter blir spilt i United-garderoben, fortalte Young at van Gaal aldri ville tillatt det.

— Jeg ville ha elsket det (å spille Murs' låter, journ. anm.), men jeg har fått beskjed av manageren om å spille funky house eller house, fortalte Young ifølge tabloidavisen Daily Mail.

Populært i Nederland

House er elektronisk dansemusikk som oppstod på midten av 1980-tallet. Sjangeren er spesielt populær i van Gaals hjemland Nederland, som kan være én årsak til at 63-åringen har trykket musikken til sitt bryst.

Olly Murs ble likevel overrasket over det Young fortalte.

— Funky house? Liker van Gaal funky house? Kan du forestille deg ham komme ut av dusjen og skrike «kom igjen, gutta! Vi vant nettopp!», sa artisten.

Mye tyder altså på at house-rytmene vil dundre på Goodison Park, Liverpool i helgen. Der skal Manchester United jakte tre poeng i en bortekamp mot Everton.