En supportersang som lenge har eksistert, ble videreutviklet av Mikael Dorsin i 2009 da Rosenborg vant seriegull og feiret dette i Molde.

Rosenborg-backen fant altså ikke opp selve sangen, men svensken tar æren for videreutviklingen han gjorde i 2009 med å starte sangen rolig, for å så miste alle hemninger.

Dorsins videreutvikling har bemerket seg internasjonalt. Lørdag samlet flere tusen italienere seg på torget i Torino for å hylle Rosenborg. Det italienske U19-landslaget feiret også en seier i garderoben på samme måte som RBK gjør. Gazzetta dello Sport krediterte også Rosenborg for feiringen.

Verdens største klubb

Under tirsdagens Champions League-kamp fra Santiago Bernabéu, kunne man tydelig høre fansen synge sangen, med Dorsins oppbygging.

— Intensjonen var at det skulle bli en bra feiring og det er det jo, sier Dorsin til adressa.no.

Bayern Münchens supportere brukte også denne melodien og teksten i 2012, da de heiet frem det tyske storlaget i en eliteseriekamp i Tyskland.

Jubelvideoen fra Rosenborg og Dorsins gullfeiring er nå vist over én million ganger.

Han synes det er morsomt at feiringen har fått så stor internasjonal oppmerksomhet.

— Det er artig. Det er akkurat dette fotball handler om, å slippe følelsene løs. Vi får en nærhet til supporterne og det tror jeg de setter pris på, fortsetter svensken.

Positiv oppmerksomhet

All PR er god PR, heter det. Det er akkurat det Rosenborg har fått fra backens feiring.

— Rosenborg bør være takknemlig for all oppmerksomheten, sier Dorsin spøkefullt og legger til:

— Det har bidratt til en positiv oppmerksomhet for klubben og supporterne, det er jo bra.

Da Dorsin var gjest i RBK-magasinet, forklarte han feiringen.

— Poenget er at det begynner rolig, så smeller det. Man slipper seg løs og man blir glad. Folk er uinteressert i starten og kler av seg strømpene og så tar de dem av. Det har nesten betydd litt lykke i år, sa Dorsin.