— Uwe Rösler har sagt opp jobben i Brentford med umiddelbar virkning for å overta en ledige managerjobben i Wigan.

Det skriver Brentford på det sosiale mediet Twitter lørdag formiddag.

- Et tap for klubben

— At Uwe resier er et tap for klubben, men at han gjør det er en anerkjennelse av den harde jobben og hengivenheten han, staben hans og, ikke minst, spillerne har vist de siste årene. Uwe forlater klubben i strålende tilstand og jeg vet at jeg og han deler troen på at denne troppen kan fortsette klubbens utvikling og nå våre mål og ambisjoner, sier klubbdirektør Mark Warburton i en uttalelse til Brentford FCs hjemmesider.

— Jeg vil ønske Uwe alt godt i hans nye jobb og takke han for hans enestående jobb og også hans støtte til meg. Han er en god venn og vil alltid være velkommen tilbake på besøk til Griffin Park, legger direktøren til.

Mål oppnådd

Rösler fikk tidligere tillatelse av Brentford til å prate med Wigan om managerjobben tidligere denne uken.

— Vi fikk tillatelse ganske raskt fra Brentford. Jeg har tro på å få ham, og jeg håper vi kan få dette klart fredag morgen. Å få hentet Uwe er mitt eneste mål akkurat nå, sa Wigan-eier Dave Whelan til Daily Mail tidligere denne uken. Nå er Rösler klar for Wigan.

Managerjobben ble ledig etter at Owen Coyle ga seg mandag.

Wigan har startet sesongen med 6-4-7 på sine første 17 kamper, og er nummer 14 av 24 lag i Championship. Laget vant FA-cupen og rykket ned fra Premier League forrige sesong.

Rösler var nær og rykke opp til Championship med Brentford i fjor, men tapte playoff-finalen mot Yeovil. Han forlater klubben på en fjerdeplass i League One etter 19 kamper.