Mandag sluttet Owen Coyle i jobben som Wigan-manager.

Coyle overtok klubben i sommer, på et tidspunkt hvor de hadde kombinert seier i FA-cupen med nedrykk til Championship.

Starten på sesongen i nest høyeste divisjon har vært meget middelmådig for Wigan — de står med 6-4-7 på sine første 17 kamper, og er nummer 14 av 24 lag i ligaen.

Brentford godtok Wigan-kontakt

Mannen Wigan nå håper skal kunne sørge for bedring og tabellklatring, er Uwe Rösler. Det skriver seriøse The Telegraph, som også opplyser om at Brentford har godtatt forespørselen fra Wigan om å få snakke med Rösler.

- Vi fikk tillatelse ganske raskt fra Brentford. Jeg har tro på å få ham, og jeg håper vi kan få dette klart fredag morgen. Å få hentet Uwe er mitt eneste mål akkurat nå, sier Wigan-eier Dave Whelan til Daily Mail.

Og ledder til til at han har fulgt Rösler over tid.

- Han er en god og ung manager, og jeg har fulgt utviklingen hans tett, sier Whelan.

Den tidligere Lillestrøm-, Viking- og Molde-kjenningen var tett på opprykk til Championship med Brentford sist mai. Også denne sesongen kjemper London-klubben i toppen av League 1. ## Bor i nærheten

Brentford må dermed trolig fortsette jakten på opprykk uten tyskeren. Ifølge The Telegraph er det ventet at Rösler og Wigans styreformann Dave Whelan skal møtes til samtaler fredag. Wigan skal videre ikke forvente at det skal by på noen problemer å få ansatt Rösler.

Rösler bor allerede i det nordvestlige England, tross at hans Brentford hører til i nordvestlige London - plassert sør i landet.