Brann-ledelsen messer om lite penger og «rød sone» økonomisk, men klubbens viktigste pengehjelper, Trond Mohn, sier seg villig til å stille midler til rådighet også denne sommeren.

— Ja. Jeg er i dialog med Brann, sier Mohn til BT.

Milliardæren sier han alltid har støttet Brann, og at interessen for det ikke er mindre nå.

— I sommer har jeg ikke bidratt ennå, men det har ikke vært nødvendig med bidrag. Jeg vil ikke si mer på det nåværende tidspunkt, sier Mohn.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, beskriver dialogen med Mohn som «jevn».

— Vi er glade og takknemlige for alle bidrag, og for at Trond Mohn fremdeles er der for Brann. Det er ikke bare i forbindelse med overgangsvindu vi snakker med ham. Han er en som bryr seg om Sportsklubben Brann og hvordan vi gjør det, sier Johannesen, som unngår å gå i detalj om Branns økonomiske rammer i sommer.

Åpner for signeringer

Sportssjef Rune Soltvedt er den øverste ansvarlige for overgangsarbeidet på Stadion. Soltvedt sier han forholder seg til forutsetningene Johannesen gir ham. Selv om han er opptatt av å snakke ned Branns muligheter i vinduet.

— Det kan være det kommer inn noen, det kan være at det ikke gjør det, sier Soltvedt i BTs Ballspark-sending.

- Hvilke posisjoner vil du helst styrke?

— Det er mange offensive spillere som er forsvunnet, og selv om det er mye bra i de offensive som er igjen, er det viktig for oss å styrke konkurransen der, sier Soltvedt.

Brann har noe lønnsmidler til rådighet, etter at Mads Hvilsom og Kristoffer Larsen har forsvunnet fra klubben til dansk fotball. BT meldte også fredag at Viljar Vevatne er vært nær en overgang til Sandnes Ulf.