ALFHEIM : TIL-spillerne får dermed en annen hverdag gjennom at garderoben skal renoveres. Inn skal nye skap, benker og TV-skjermer, samt at garderoben skal males opp.

— Vi bygger om Alfheim slik at det skal bli en pen arena. En diamant og et utstillingslokale, sier Kjell Kolbeinsen, som forklarer hvorfor han ønsker det.

— Når jeg har folk på besøk i Tromsø vil de ofte ta turen opp hit for å se Alfheim stadion. Reiser man til europeiske klubber og får omvisning er det naturlig å være innom garderoben. Den muligheten ønsker jeg også i Tromsø. Det skal ikke være et rot når man kommer dit, sier Kjell Kolbeinsen, Trond Mohns representant i byen til iTromsø.

Snart i gang

Kolbeinsen er styreleder i selskapet Meteva Tromsø, som eier idrettsbygget og leier det ut til TIL for en krone i året. Og det er dette selskapet dekker kostnadene for oppgraderingen.

— Vi ser på et anbud for jobben, og håper det snart er i gang, sier Kolbeinsen.

Styrelederen forteller om sterke signaler fra TIL ved hovedtrener Bård Flovik om at en slik renovering ville vært positivt.

— Jeg sa at dette forslaget er veldig bra, og i tråd med at vi ønsker en pen arena. Målet er at anlegget skal bli flott og representativt, sier Kolbeinsen.

- Heldig

Hovedtrener Bård Flovik fikk beskjeden etter treninga onsdag.

— Vi er så heldige at de som eier bygget har lyst å hjelpe oss. Det blir ingen luksusgarderobe, men det er viktig å få litt mer orden. Vi har lange arbeidsdager der vi kommer på jobb halv ni hver dag, og slutter ikke før klokka 4-5, og det er mange timer i garderoben. Veldig fortjent at vi nå får dette, sier hovedtrener Bård Flovik til iTromsø.

Spillerne er glade for prosjektet, som trolig blir klart til midten av april.

— Vi er utrolig takknemlige, og det betyr mye for oss i hverdagen at dette blir gjort, sier TIL-spiller Christer Johnsgård til iTromsø.