ALFHEIM: iTromsø meldte allerede i slutten av juni at Andressen kom til å forlenge med TIL. Nå bekrefter også klubben det. Kontrakten varer ut 2018 – altså like lenge som avtalen til hovedtrener Bård Flovik.

– Det er naturlig å knytte assistenttrenerens kontrakt opp mot hovedtreneren når det gjelder varighet og innhold, men det viktigste argumentet for å forlenge med Lars Petter er at han er en dyktig trener som utvikler seg hele tiden. Han har også bevist over tid at han er dyktig på spillerutvikling, noe vi legger mye vekt på i TIL, sier sportssjef Svein-Morten Johansen, ifølge en pressemelding fra TIL- Andressen var tidligere en del av NTG-systemet på Alfheim og trives veldig godt i sin nye rolle i klubben.

– Jeg er veldig glad for den nye kontrakten. Jeg har vært i klubben lenge og trives veldig godt her. Jeg syns vi har mye spennende på gang og har veldig lyst å fortsette. Det er artig at jeg får muligheten til å jobbe sammen med Bård Flovik og resten av teamet de neste årene også. Det er hyggelig at TIL ønsker å satse på meg, sier Andressen.

– Det har tatt litt tid å komme inn i jobben, men nå syns jeg det flyter veldig fint. Vi jobber veldig godt sammen i teamet, og det går bare bedre og bedre, legger han til.