TRONDHEIM (adressa.no): To ukers treningsleir på Gran Canaria. Treningskamper mot «overkommelig» motstand. Og tur til La Manga sent i oppkjøringen, for å slippe for mange bytter mellom gress til kunstgress.

Dette var Kåre Ingebrigtsens tre store ønsker for RBK-vinteren før han fikk jobben permanent.

Og slik ble det.

— Jeg har vært og sjekket hotellet vi skal bo på, og også treningsbanene. Det ser bra ut. Ellers slapper jeg av med familien og spiller litt golf, smiler Brutter’n til adressa.no på telefon fra Gran Canaria.

Før han fortsetter:

— Men jeg har jo jobbet litt, også. Og nå er det meste av oppkjøringen spikret!

- To økter om dagen

9. januar reiser RBK-spillerne til ferieøya og årets første treningsleir. En to ukers leir, uten kamper.

— Vi skal bygge fysikk, særlig gjennom å spille mye fotball på trening. Det blir to økter om dagen, og et tøft program, sier Brutter’n.

Levanger og Ranheim

Så starter kampvinteren mot Levanger 7. februar. I tur og orden møter Brutter’n og co deretter Bodø/Glimt, svenskelagene GIF Sundsvall og Östersund, før det blir lokalderby mot Ranheim 5. mars.

I midten av mars reiser Rosenborg til La Manga, og møter Haugesund og Stabæk, før sesongoppkjøringen avsluttes hjemme i Norge.

Først borte mot Viking 22. mars. Deretter hjemme mot Kristiansund fem dager etter.

Dersom man ser på motstanden i denne oppkjøringen kontra tidligere år, med mesterligamotstandere i Copa Del Sol i januar, er det ingen tvil om at RBK denne gang er favoritt i alle kampene.

En helt bevisst strategi fra RBK-treneren:

— Vi har mest å gå på i spill mot etablert forsvar, og da må vi trene mye på det. Ha ballen og finne åpninger mot lag som ligger lavt i banen. Gjennom disse kampene er planen å få mye slik trening, sier Brutter’n.

I øyeblikket har spillerne ferie. Om en liten måned er alvoret i gang igjen.