Kommersiell manager og talsmann Rune Brynhildsen sier til VG at Brækhus har bestemt seg for ikke å fornye avtalen med Team Sauerland.

– Jeg kan bekrefte at Cecilias advokater i dag formelt har gitt Team Sauerland beskjed om at hun ikke aksepterer tilbudet om å bokse 24. mai, og at uenighetene om den videre kontrakten med Sauerland er så stor at hun har bestemt seg for å avslutte samarbeidet, sier Brynhildsen til VG.Hvor lenge avtalen faktisk løper er blant de tingene partene er uenige om.

Brtækhus signerte i fjor en kontrakt som gjaldt til og med kampen mot franske Myriam Lamare 1. februar. Dersom hun nå skal bokse flere kamper, må innholdet i kontrakten reforhandles.

Brækhus har bokset i regi av det tyske selskapet siden 2008. ## Står over

Promotor Nisse Sauerland sier til VG at de ikke har fått beskjed om at Brækhus har bestemt seg for å avslutte samarbeidet, men han bekrefter at de har fått skriftlig beskjed om at hun ikke ønsker å bokse på det planlagte stevnet i København 24. mai.

En rettssak kan bli konsekvensen.

– Hvor den ender vil jeg ikke spekulere i. Det er rett og slett to parter som er uenige. Da er det ofte slik at man går hvert til sitt. Hvis Sauerland ønsker å ta av hanskene, så må de gjerne gjøre det. Vår vurdering er at Cecilia står fritt til å gjøre det hun vil etter kontraktens utløp, sier Brynhildsen.

Brækhus ønsker ikke å uttale seg om saken.

Følg Sportsdøgnet