Nøstmo (22) holdt nullen da Trondheim-Ørn slo Vålerenga 1-0 på La Manga i den siste treningskampen før seriestart mandag. Etterpå sa Ørn-trener Trond Nordsteien dette om keeperen som også er blant landslagssjef Roger Finjords utvalgte:

— Kristine er viktig som en god skuddstopper, men hun er også en fantastisk angrepsspiller. Når vi har en keeper som er en så god pasningsspiller, må vi bli enda bedre til å utnytte det som er styrken hennes, sier Nordsteien og legger til:

— Kristine har en kort keeperkarriere bak seg, hun vil bli enda bedre i 2016, sier Ørn-treneren skråsikkert om 22-åringen som gikk i mål som 17-åring.

LES OGSÅ:

Lange, presise utspill

Mot Vålerenga så han at keeperens lange og presise utspill skapte en kjempemulighet for Ørn-scoring, men det ble kun med Sarah Suphellens mål etter corner denne gangen.

— Jeg er veldig fornøyd med to ting i denne kampen: Det ene er at vi vinner, det andre er at vi ikke slipper inn må, sier Nordsteien.

Med to seire av to mulige på La Manga, er han godt fornøyd med de siste forberedelsene til seriestarten hjemme mot Medkila 2.påskedag.

LES OGSÅ:

Skal lage trøbbel

— Laget framstår som mer robust nå, enn hva det gjorde de tre ukene jeg fikk sammen med dem sist sesong. Jeg kjenner spillerne bedre og kan være en bedre trener enn i fjor. Jeg er veldig fornøyd med at vi har kommet oss i gjennom kampene på LaManga med to seire. Jeg tror vi skal kunne lage trøbbel for alle lagene i Toppserien, sier Nordsteien.

Trondheims-Ørn ble nummer åtte i serien i fjor. Denne sesongen er målet å kjempe på øverste halvdel av tabellen.