— Jeg kan bekrefte at Rosenborg har vist interesse for Yann-Erik de Lanlay den siste tiden. De kom nylig med et bud som vi takket nei til. Noe mer enn det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Vikings styreleder Charlie Granfelt.

Etter det Aftenbladet erfarer skal trøndernes bud ha ligget på om lag 4 millioner kroner - noe som skal være langt under det Viking vil selge for. Trolig må budet dobles før det kan være aktuelt for Stavanger-klubben å slippe sin kjappe kantspiller til Trondheim.

Det er ikke første gang Rosenborg viser interesse for Yann-Erik de Lanlay. Også i fjor høst var det samtaler mellom partene. Da fotballsesongen 2014 nærmest seg slutten fikk Viking en konkret forespørsel fra Rosenborg, som bekreftet at de gjerne ville diskutere muligheten for et kjøp av 23-åringen. I tillegg til en overgangssum skal Rosenborg ha tilbudt én eller flere spillere i bytte mot De Lanlay. Den gangen skal Viking ha svart på Rosenborgs henvendelse med å kreve 10 millioner kroner.

Kåre Ingebrigtsen var som kjent assistenttrener i Viking fram til han sommeren 2014 overtok som hovedtrener i Rosenborg.

Yann-Erik De Lanlay har kontrakt med Viking ut 2016-sesongen.