Ipswich, uten en skadd Jonathan Parr, vant 2-0 hjemme mot Burnley. Klubben leder mesterskapsserien etter tre kamper.

Nordmannen har ikke kunne bidratt i de tre første kampene, men forrige sesongs taper av opprykkssemifinalen til Premier League hadde få problemer mot Burnley av den grunn. Burnley rykket ned fra øverste nivå forrige sesong

Etter en målløs første omgang var det to mål på fem minutter i annen omgang som avgjorde. Freddie Sears scoret etter 66 minutter, mens David McGoldrick økte til 2-0 etter 71 minutter. Fredrik Ulvestad var ikke med i Burnleys tropp.

Huddersfield og Brighton, Derby og Middlesbrough og Blackburn og Cardiff spilte alle 1-1, mens Nottingham og Charlton og Rotherham og Preston endte 0-0. Nyopprykkede MK Dons tok sin annen seier på tre kamper. De slo Bolton 1-0. Daniel Powell ble matchvinner.