DIREKTE 13:

Det så egentlig umulig ut. Alt var dekket på et sølvfat for Stabæk, men gjengen fra Nadderud har absolutt ikke tatt vare på muligheten. Etter kun ett poeng mot Elverum og Vard Haugesund er kampen om andreplassen fortsatt vidåpen.

Tre små poeng

Tre poeng er alt som skiller Hødd og Stabæk når det gjenstår to kamper av årets sesong. Mens Ulsteinvik-guttene har en, på papiret, lettere kamp hjemme mot Follo skal Stabæk til Trondheim for å møte et kvalikjagende Ranheim.

Likevel er det noen faretegn. Selv om Follo har hatt en mager sesong, og ligger fire poeng under streken er de førstedivisjons store formlag for tiden. Tre seire på rad har løftet troen på ny kontrakt, selv om det mest sannsynlig blir vanskelig å ta igjen de foran.

Hødd var på sin side i strålende form før møtet med Bryne på Jæren. Et effektivt og hardtkjempende hjemmelag vant til slutt 3-1, selv om Lars Arne Nilsens gutter skapte flere store sjanser. Det var blåtrøyenes første tap på syv kamper, og nå må de slå tilbake skal drømmen om direkte opprykk virkelig få kjøtt på beina.

Grodås tilbake på backen

Andreas Lie er ute resten av sesongen og det betyr at Jan-Lennart Urke tar plass mellom stengene på ny. Victor Grodås var tilbake på venstreback mot Bryne sist, og fortsetter på den plassen framfor Ruben-Kenneth Brandal. Joachim Magnussen vender tilbake på venstrekanten til fordel for Andreas Rekdal.

Hødd (4-3-3): Jan-Lennart Urke – Jonas Ingebrigtsen, Jesper Törnqvist, Steffen Moltu, Victor Grodås – Fredrik Aursnes, Sivert Heltne Nilsen, Erik Sandal – Eirik Ulland Andersen, Espen Standal, Joachim Magnussen.

NB: Kampstart de to siste serierundene er 13.00! Oppgjøret mellom Hødd og Follo kan du som alltid følge DIREKTE sammen med vår reporter: