Morgenflyet til SAS fra Vigra til Gardermoen har fått tekniske problemer, og kunne ikke lette fra Vigra. Det betyr at en rekke passasjerer får seg noen ufrivillige timer på flyplassen, blant dem Hødds 1. divisjonslag i fotball.

De skal spille bortekamp mot Hønefoss søndag klokka 18, og det første SAS-flyet til Oslo som Hødd kan komme seg med har ikke avgang førklokka 14.25.Og da betyr det at kampen trolig må utsettes en time.

Smp.no hadde tett kontakt med Hødd-troppen i formiddag, og det var hektisk aktivitet. Reiseleder Neil Le Clerc og trener Sindre Eid satset alt på å få booket om flybillettene, og komme seg med Norwegian-flyet til Oslo med avgang klokka 13.05. Og det lyktes delvis. Men kun de 11 spillerne som skal starte kampen mot Hønefoss, samt trenerne Sindre Eid og Steinar Lein fikk plass på Norwegian-flyet.Innbytterne og øvrige lederemå vente til SAS-flyet går klokka 14.25.

— Vi prøver å få utsatt kampen til klokka 19, men vet ikke om det går. Men vi er profesjonelle i vår innstilling, og tar dette som en positiv utfordring, sier trener Sindre Eid til smp.no.

Det var altså ikke det dårlige været i distriktet som førte til kanselleringen. Men et teknisk problem med flyet, som overnattet på Vigra flyplass fra lørdag.