– Det har jeg helt ærlig ikke hørt noe om. Jeg har bare hørt via en Glasgow-avis at de er interessert, skriver Celina i en SMS til Aftenposten.

Onsdag morgen skriver den skotske avisen Daily Record at Celtic er i ferd med å sikre seg den norske unggutten på et utlån resten av sesongen.

Nordmenn marker seg på balløya:

Møtte City i Liverpool

Den norske Celtic-manageren Ronny Deila skal ifølge Daily Record være interessert i å hente Bersant Celina. Foto: REUTERS

Ronny Deila og assistenten John Collins møtte representanter fra Manchester City i forbindelse med ligacupkampen mot Everton i Liverpool, skriver Daily Record.Etter det Aftenposten erfarer er flere klubber fra både Championship (nivå to i England) og Nederland interessert i å låne den norske unggutten ut sesongen.

– Du er innstilt på å dra på utlån resten av sesongen?

– Ja, det er jeg, bekrefter Celina.

Bersant Celina spilte i Strømsgodset fra 2007 til 2012, der han blant annet ble godt kjent med Real Madrid-talentet Martin Ødegaard. I den samme perioden var Ronny Deila hovedtrener i drammensklubben.

Var med på Australia-turné

I 2012 signerte Celina for Manchester City, og han har siden vært en del av ungdomsakademiet. I fjor sommer var han med Citys førstelag på turnéen til Australia, der klubben blant annet skulle spille mot Martin Ødegaards Real Madrid.

Celina ble dog sendt hjem fra Australia før den kampen.

Ronny Deila har sett seg ut flere nordmenn:

Flere nordmenn markerer seg i England:

Aftenpodden Sport tok Gullballen-diskusjonen: — Det er nesten tjenesteforsømmelse av Per Ciljan Skjelbred. Lyt til denne ukens podcast her: