To og en halv uke etter at Egil «Drillo» Olsen fikk sparken som norsk landslagssjef, er luften endelig rensket mellom Drillo og toppledelsen i Norges Fotballforbund ved president Yngve Hallèn og generalsekretær Kjetil Siem.

For etter de siste dagers dramatiske utvikling, som toppet seg da Egil Olsen på TV 2 mandag langet ut mot NFF og håndteringen av hans egen avskjed, er nå saken lagt død.

Det etter at de tre møttes hjemme mos Drillo tirsdag.

— Det var både godt og vondt å møte Egil. Det var godt å få prate, men det var vondt å forstå at vi oppfattet det møtet som er grunnen til at denne saken akselererte og eskalerte ulikt. Det er veldig beklagelig, sier Siem til Aftenposten.

Generalsekretæren sier han tror det var viktigere for ham selv å møte Drillo enn omvendt.

— Egil var veldig tydelig på hvordan han opplevde det møtet vi hadde, og vi var tydelige på intensjonen vår. Og oppfattelsen av møtet blir vi nok aldri enige om. Men det er viktig å forstå at Egil har ment det han nå har gått ut med, hele tiden. Selv om det kom frem på en annen måte i begynnelsen. Dette gjorde han for å unngå at det skulle bli noe bråk. Dette skjønner jeg mye bedre nå, sier Siem.

Mange har fått en oppfatning av en NFF-ledelse som her har kjørt sitt eget løp og gjort som de har villet. På sosiale medier har både Siem og Hallèn fått hard medfart.

På Facebook har grupper blitt opprettet. «Ja til kamper, nei til pamper», heter en av dem.

Siem forstår reaksjonene som har kommet:

— Det er fint at folk bryr seg. Jeg har svart på mange mailer i dag, og det skulle bare mangle at folk ikke skulle få uttrykke sin støtte til Egil. Folk kan gjerne kalle meg en pamp. Fotballspråket er jo litt sånn, det tar med seg litt av den tribunehumoren. Og hvis vi ikke kan tåle det tar vi oss selv for høytidelig. Men jeg vil ikke fremstå som en pamp, sier Siem.

- Har denne saken skadet NFF tror du?

— Ja, det synes jeg den har. Og vi er åpne på at intensjonen vår med det første møtet landet langt fra virkeligheten. Vi må innrømme at vi har tråkket feil, og det har selvfølgelig vært skadelig med så mange beskyldninger i mange retninger disse dagene.