— Så moro. Vi har virkelig mobilisert, og de unge lærlingene i bedriftene har nok bidratt godt med sin kjennskap til moderne teknologi og sosiale medier, sier Svein Engedal i Agderbygg.

Det mellomstore entreprenør- og utbyggerselskapet fra Kristiansand ligger nemlig best an når seks av den 72 timer lange avstemningen er unnagjort.

David mot Goliat

Kruse Smith, her representert ved Sissel Leire, må foreløpig se seg slått av lillebror Agderbygg. Foto: Kjartan Bjelland

På en god andreplass følger storebror og bransjekollega Kruse Smith.— Det blir vel gjerne David mot Goliat dette?

— Vi er nok en underdog med tanke på antall ansatte, men vi skal ta dem på utholdenhet og smidighet, sier en fornøyd Engedal.

- Mobilisert voldsomt internt

Erik Dale, HR- og kommunikasjonsdirektør i Kruse Smith, lover imidlertid hard kamp.

— Vi har mobilisert voldsomt internt gjennom e-post og plakater som vi har hengt opp. Så satser vi på Facebook og oppfordrer alle venner av Kruse Smith til å stemme på oss. Vi kommer til å mobilisere gjennom hele helga fram til mandag klokka åtte, sier Dale.

- Satser på sosiale medier

På siste pallplass finner vi Rosfjord Strandhotel i Lyngdal. Med fire generasjoners hotellblod i årene, akter heller ikke Gaute Ubostad og gi seg uten kamp.

Gaute Ubostad, Rosfjord Strandhotel. Foto: Arkiv

— Vi satser på sosiale medier og skal gjøre det vi kan gjennom helga for å kapre stemmer. Så må alle som setter pris på å besøke Rosfjord benytte anledningen til å stemme på oss, oppfordrer Ubostad.På en fjerde- og femteplass finner vi foreløpig Fiskeeksperten Reinhartsen og Huntonit, men med over 60 timer igjen å stemme (i skrivende stund), er ingenting avgjort.

Fremt til mandag klokka 08 kan du derfor stemme på din favorittbedrift ved å følge oppskriften til høyre. På fvn.no vil du også kunne lese oppdateringer gjennom helga.

Slik stemmer du

Du stemmer fram din favoritt ved å sende sms til 03811 og skriv «BEDRIFT 1» dersom du stemmer på bedrift 1. Ønsker du å stemme på en annen bedrift skriver du inn bedriftens nummer. Numrene finner du i listen.

Vi godkjenner bare én stemme fra hver mobiltelefon. Ordinær sms-takst gjelder. Husk mellomrom mellom BEDRIFT og nummeret på bedriften.

Du kan stemme til og med mandag 21. september klokken 08.00. ## Disse kan du stemme på:

BEDRIFT 1: Agderbygg

BEDRIFT 2: Blivakker.no

BEDRIFT 3: Boss Industri og Mek. Verksted

BEDRIFT 4: Dampbageriet

BEDRIFT 5: Dekkomsetning

BEDRIFT 6: Eikås Sagbruk

BEDRIFT 7: Ekstralys.no

BEDRIFT 8: Fiskeeksperten Reinhartsen

BEDRIFT 9: Gamezone

BEDRIFT 10: G-Bil

BEDRIFT 11: Geheb Conditori

BEDRIFT 12: Hennig-Olsen Is

BEDRIFT 13: Huntonit

BEDRIFT 14: Jentan på Båly

BEDRIFT 15: Kruse Smith

BEDRIFT 16: LL Setesdal Bilruter

BEDRIFT 17: LOS

BEDRIFT 18: Lotus Grill Bar

BEDRIFT 19: Mur i Sør

BEDRIFT 20: NorSap

BEDRIFT 21: Rosfjord Strandhotel

BEDRIFT 22: Skagerak Trål og Notbøteri

BEDRIFT 23: Sørmegleren