Hennig-Olsen Is er en av fire kandidater som kan vinne Agderings kompetansepris for 2015. Hennig-Olsen Is er en av fire kandidater som kan vinne Agderings kompetansepris for 2015. Foto: Ida Marie Stokkelien

Fire kandidater kan vinne Kompetanseprisen

Kruse Smith, Dyreparken, Eyde-nettverket eller Hennig-Olsen Is kan vinne Agderings kompetansepris for 2015.

— Det ble ingen «underdogs» som klarte å posisjonere seg som kandidater i år, men de fire endelige kandidatene illustrerer at det er det langsiktige og strukturerte arbeidet med å utvikle kompetanse som gir resultater og oppmerksomhet, skriver daglig leder i Agdering, Geir Hammersmark, i en e-post til Fædrelandsvennen.

Deles ut under Agderkonferansen

Da vi omtalte kompetanseprisen i fjor høst, uttalte nemlig Hammersmark at det hadde vært moro om en overraskende kandidat vant prisen, som tirsdag 26. januar deles ut for sjette gang under årets Agderkonferanse i Kilden.

Nominasjonskomiteen, bestående av Inger Holen i Regionplan Agder 2020, Geir Bergskaug i Sparebanken Sør og Helene Abusdal i Fædrelandsvennen, endte til slutt opp med Kruse Smith, Dyreparken, Eyde-nettverket og Hennig-Olsen Is som kandidater til prisen.

- De beste jobber planmessig

— Kompetanseprisen har etablert seg som en viktig pris på Agder. Alle er opptatt av kompetanse, men kun de beste jobber planmessig med dette over tid, skriver Hammersmark videre.

Formålet med Kompetanseprisen er for øvrig å stimulere til og øke oppmerksomheten omkring utvikling av de menneskelige ressurser i arbeids- og samfunnsliv.