Fredag formiddag har leserne nominert 147 bedrifter som kandidater til Årets Sørlandsbedrift. Av disse oppfyller 59 bedrifter kriteriene og er med videre i konkurransen. Blant de resterende 88 bedriftene er det en rekke dobbelnominasjoner samt flere som ikke oppfyller kriteriene.

Merk kriteriene

De fleste nominasjonene som faller bort har underskudd, mangler årsregnskap eller har ikke forretningsadresse i landsdelen. For at nominerte bedrifter skal komme på listen må de nettopp ha forretningsadresse på Sørlandet, overskudd siste regnskapsår, tilstrekkelig egenkapital og ha utmerket seg positivt i 2014.

Kruse Smith, representert ved øverste leder Sissel Leire, er nominert og godkjent som kandidat til Årets Sørlandsbedrift. Foto: Arkiv

Følg Årets Sørlandsbedrift 2015 på Facebook

Nominasjonen stenger søndag

Nominasjonsprosessen varer fram til søndag 13. september kl 12, så det er nå siste sjanse til å nominere en

Stoffdronning, representert ved Britta Susanne Hohne, er nominert og godkjent som kandidat til Årets Sørlandsbedrift. Foto: Rune Øidne Reinertsen

kandidat du mener er verdig tittelen Årets Sørlandsbedrift 2015. Legg inn ditt forslag og ta med en setning om hvorfor nettopp ditt alternativ fortjener utmerkelsen.

Nye og godkjente nominasjoner siste døgn:

Birkeland Busser

CJ Bil

Geheb Conditori

Kruse Smith Gruppen

Regnskaps Companiet

Stoffdronning