Sivilkledd politi fra Oslo og Romerike dukket opp i lokalene onsdag morgen, melder NRK. Politiet ville ikke kommentere hva aksjonen gikk ut på.

Broren til den pågrepne Lime-sjefen Sajjad Hussain sier familien er oppgitt over det som skjer nå.

— Vi forstår ikke hvorfor dette rammer både familie og bekjente som verken har noe med driften eller bransjen å gjøre. Folk som er i en helt annen bransje, har vært inne til avhør og er mistenkt for det samme som Hussain, sier Asif Hussain.

- Vet ikke hvor dette ender

Hussain sier han vet lite, og at han ikke har fått snakket med noen av dem som ble pågrepet tirsdag.

— Det er jo en veldig stor etterforskning, og hvor dette ender, vet ikke vi. Vi får vente og se hva politiet sier på nyhetene i kveld. Det mest sjokkerende var at det gikk utover familiemedlemmer som ikke har noe med dette å gjøre.

Les også:

18 personer er pågrepet og siktet etter en aksjon der over 200 politifolk var involvert. Politiet mener kjeden har bedrevet grovt bedrageri og menneskehandel. Ifølge Hussain er det eiere av Lime-butikker, familiemedlemmer og personer med tilknytning til familien som er pågrepet.

Se pågripelsen fra politiaskjonen tirsdag:

Fremstilles for varetektsfengsling

11 personer blir torsdag morgen fremstilt for varetektsfengsling, opplyser Romerike politidistrikt til Aftenposten. Påtalemyndigheten ber om fire ukers varetektsfengsling for disse, med medieforbud. Årsaken er at politiet frykter bevisforspillelse.

Seks av de pågrepne i tirsdagens aksjon blir løslatt, etter at politiet mener de har samlet inn tilfredstillende forklaringer fra disse.

Lime-sjef Sajjad Hussain (37) er allerede varetektsfengslet, siktet for grov menneskehandel.

— 18 er pågrepet, men vi kan ikke utelukke flere pågripelser. Denne aksjonen pågår fortsatt for fullt, sier politiinspektør i Romerike politidistrikt og påtaleansvarlig Åsmund Yli til NTB onsdag ettermiddag.

Etter hvert som avhørene blir ferdige onsdag, blir det klart hvem som skal fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett i Lillestrøm torsdag.

Også onsdag ettermiddag vil Romerike politidistrikt holde en pressebrifing i Politihuset i Lillestrøm.