— Det blir ellevilt. Det kommer til å bli veldig mye latter, lover Mathisen.

Meld deg på arrangementet på Facebook!

Dørene på Kick åpner klokka 19, mens innspillingen drar i gang klokka 20. Inngangen er gratis til denne eksklusive utgaven av Fotballradioen. Det er 18-årsgrense, men yngre kommer inn med foresatte.

Tom Nordlie trente Start og Jesper Mathisen da laget tok seriesølv i 2005. Foto: OLE M. BORGERSEN

— Historier som aldri før har blitt fortalt skal ut, og vi får besøk av to store stjerner. Bernt er Norges beste på sitt fag og Tom Nordlie er en strålende historieforteller. Tom er faktisk ganske morsom på en god dag også. Vi får håpe at Bernt slipper inn, han har hatt trøbbel med dørvaktene på Kick før. På torsdag skal Tom og jeg være livvaktene hans, så får de vanlige dørvaktene fri, humrer Mathisen.

Lik Fotballradioen på Facebook.

Det er ti år siden Nordlie nesten ledet Start til gull, men måtte ta til takke med sølv etter den dramatiske avslutningen i 2005. — De historiene er lov å slippe ut nå. Det blir litt ekstra rundt denne utgaven. Vi har forberedt oss mer enn alle de andre utgavene til sammen. Vi gleder oss veldig, sier Mathisen, som kommer med en advarsel.

Jesper Mathisen og Bernt Hulsker spilte sammen i Start. Her feirer de en seier sammen den gang. Foto: Jon Anders Skau

— Er du allergisk mot gode historier så må du holde deg unna.

Fotballradioen har vært en ukentlig podcast Fædrelandsvennen har gitt ut denne høsten. Pål W. Jørgensen og Jesper Mathisen har hatt en rekke ulike besøk fra kjente, lokale idrettsprofiler i løpet av programmene.

Her er link til alle utgavene på Itunes.

Her er link til alle sendingene på Soundcloud.