SØGNE: — Ulykkesbil har vært borti flere kjøretøyer,melder 110 Agder på Twitter klokka 15.18 søndag.

Politiets innsatsleder Eyvind Formo sier til Fædrelandsvennen på stedet at politiet rykket ut etter melding om at en personbil kjørte vinglete.

- Årsaken til den vinglete kjøringen er ukjent, men vil bli avklart etter hvert. Ulykkesbilen har truffet en annen bil i fronten ved slutten av firefeltsveien, sier Formo.

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, skal ulykkesbilen ha truffet en annen bil på siden av fronten, før den havnet i grøfta. Personene som befant seg i den andre bilen, skal ikke ha fått fysiske skader.

Kollisjonen skjedde i vestgående retning ved Kleppeland, rett øst for Tangvall. Ulykkesbilen, en Volvo personbil, ligger cirka fem meter uti grøfta.

Politiet melder rett over klokka 15.30 at sjåføren er lettere skadet og blir kjørt til sykehus. Ambulansepersonell tok hånd om personen i ulykkesbilen før vedkommende ble tatt med i ambulanse.

Politi og ambulanse er på stedet. Ifølge politiet skaper ulykken trafikale problemer. Veien var ikke stengt, men trafikken gikk sakte forbi utrykningskjøretøyene som sto i veiskuldera.

Meldingen om ulykken kom til politiet klokka 15.