**KRISTIANSAND: Garasjeinnbrudd

01.21:** En huseier meldte at det hadde vært innbrudd i en garasje i Skuteveien i Vågsbygd i løpet av kvelden. Politiet kjørte til stedet og konstaterte at låsen til en garasjeport var brutt opp. Ingenting var stjålet. Det opprettes sak på forholdet.

**RISØR: Krangling

02.04:** Politiet fikk melding om krangel mellom beboere i et leilighetskompleks i Bossvik. Politiet kjørte til stedet hvor forholdet ble ordnet opp i.

**KRISTIANSAND: Mann kjente på bildører

02.17:** Politiet kjørte til Skippergata da det kom inn melding om at en mann kjente på bildører. Da politiet kom fram var det ingen aktuelle personer å se.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

08.45:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil i løpet av natten. Det er foreløpig uklart hva som er borttatt. Politiet undersøker bilen.

**VENNESLA: Bilinnbrudd

09.30** : Det har vært innbrudd i en bil på Stemhei i Vennesla i løpet av natta. Det er så langt uklart hva som er stjålet. Bilen blir undersøkt av politiet.

**ARENDAL: Tyveri av kjennemerke

10.27:** Politiet fikk melding om tap eller tyveri av en skiltnummerplate med registreringsnummer KH 32861. **KRISTIANSAND: Mistenkt for fyllekjøring

10.29:** En kvinne i 20-årene blir anmeldt og mistenkt for kjøring i påvirket tilstand på Lund. Førerkort ble beslaglagt og blodprøve sikret.

**KRISTIANSAND: Mistenker tyvgods

12.09:** En hvit varebil ble stanset på E39 ved Fidjane. I bilen ble det blant annet funnet kobber og båtmotorer som politiet antar er tyvgods. To menn på 31 pg 35 år, begge fra Litauen, ble pågrepet og kjørt i arresten.

**MANDAL: Innbrudd i hytte

14.55:** Politiet fikk melding om innbrudd i en hytte på Gismerøya. Forholdet blir anmeldt.

**SONGDALEN: Sykkelulykke

15.01:**

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

15.19:** En sort, uregistrert Nissan Navara varebil meldes stjålet fra Sørlandsparken. Den ble trolig tatt i løpet av helgen og forholdet anmeldes.

**VENNESLA: Trafikkulykke

15.22:**

**KRISTIANSAND: Brann

16.59:**

**ARENDAL: Forsøk på tyveri

18.54:** To menn ble pågrepet da de forsøkte å stjele en båt i Pollen. De ble også anmeldt for trusler og forulemping av politiet.