ulyk-3.jpg Foto: Odd Inge Uleberg
ulyk-2.jpg Foto: Odd Inge Uleberg
ulyk-1.jpg Foto: Odd Inge Uleberg

VENNESLA: Meldingen om ulykken kom inn klokken 15.22. Ulykken har skjedd på riksvei 9 Sandripheia, like ved avkjøringen mot Horrisland.

En kvinne på 28 år fra Kristiansand og en 14 dager gammel gutt er sendt til sykehus med luftambulanse.

Sørlandet Sykehus bekrefter at de to behandles hos dem.

— Det er moderate skader på begge to og de blir liggende til observasjon på sykehuset, forteller operasjonsleder i Agder politidistrikt Per Kristian Klausen klokken 18.45.

— Nå vil vi foreta vitneavhør og skrive rapport. Vi vet foreløpig ikke årsaken til at bilen kjørte inn i fjellsiden, sier Klausen klokken 16.40. Bussjåfør Olav Aasen sto i ro med sin buss da ulykken inntraff.

Til Fædrelandsvennen sier Aasen at han observerte at bilen kom kjørende sørover på riksvei 9. Bilen kjørte rett fram og i fjellveggen.

Brannvesen og ambulanse dro til stedet og et ambulansehelikopter fra Arendal landet klokken 15.45.

ulyk-1.jpg Foto: Odd Inge Uleberg

De skadde ble rett etter klokken 16.00 fraktet fra ulykkesstedet.Kvinnen og spedbarnet var de eneste som satt i ulykkesbilen.

Riksvei 9 ble stengt etter ulykken og dette skapte noe kø på veien tirsdag ettermiddagen.

Ved 16.10-tiden ble det åpnet opp for trafikk i et felt på stedet. Ifølge politiet er kjøretøyet nå tauet til verksted. Politiet opplyser om store materielle skader.

— AMK melder om trafikkulykke. Enslig bil ut av veien, store materielle skader. Uvisst foreløpig når det gjelder personskade, opplyste operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt rett etter ulykken.

z14.jpg Foto: Odd Inge Uleberg