Eriksen eier gatekjøkkenet Go´Biten på Moseidmoen et stykke fra sentrum. I 2012 søkte han om å utvide kiosk— og gatekjøkkenet med en egen restaurant i kjelleren og fikk godkjent skjenkebevilling.

— Vi har fått de godkjenningene vi trenger. Vi sender for tiden ut jobbene på anbud. Kjelleren skal renoveres og vi må bygge nye toaletter og nytt inngangsparti. Vi jobber med å få en pris på det hele, for målet er å foreta hele utbyggingen ved hjelp av egenkapital og banklån, sier Eriksen, som sier han satser på alt er klart til byggestart etter ferien.

En av pubene i Vennesla, Hr. Direktør la 1. juli ned driften. Eriksen syns det er synd, men er klar på at restauranten ikke kommer til å dekke samme behov som puben gjorde.

— Det blir en restaurant med alkoholservering, ikke en pub, sier Eriksen som sier det ikke er aktuelt med åpningstid lenger enn til midnatt.

Flere av naboene reagerte på søknaden om bruksendringen i 2012. De fryktet lokalene ville bli brukt som festlokale og skape mye sjenerende støy i området. En nabo raslet med barnevernet som trussel hvis det ble for galt. En annen skrev til kommunen at de slett ikke ville ha denslags bråk i nabolaget.