KRISTIANSAND: Politiet utelukker ikke noen muligheter i saken, men etter det Fædrelandsvennen forstår heller politiet til at jenta kan ha bundet seg fast på en aller annen måte en stund før hun ble funnet i Furulia.

— Ingen alternativer for hva som kan ha skjedd utelukkes av politiet. Vi har gått bredt ut i etterforskningen av saken, og trekker foreløpig ingen sikre konklusjoner.

Slik oppsummerer politiadvokat Bodil Folkestad Gyland statusen i politiets etterforskning.

Onsdag skal det foretas dommeravhør av jenta, noe som er vanlig når det gjelder spesielle saker hvor mindreårige barn er involvert.

— Det er gjennomført en rekke avhør og nye avhør skal også foretas. Politiet skal danne seg et bilde av det som har skjedd, og sikre konklusjoner kan ikke trekkes før tidligst etter dommeravhøret av jenta, sier politiadvokat Folkestad Gyland.

— Kan det ha skjedd at jenta har bundet seg selv på en eller annen måte?

— Vi utelukker ikke noen alternativer, sier politiadvokaten.

Hun sier at politiet er interessert i å få kontakt med folk som har gjort observasjoner i området etter at jenta skulle gå fra Rognelia til sitt hjem i Broveien ved 14-tiden mandag.

Politiet gjennomførte tirsdag formiddag ytterligere åstedsundersøkelser i Furulia. To kriminalteknikere arbeidet en tid på stedet, som har vært avsperret etter at jenta ble funnet mandag kveld.

Tirsdag kveld hadde politiet ingen nye opplysninger angående etterforskningen.