KRISTIANSAND: Den 37 år gamle kvinnelige butikksjefen var alene på jobb da ranet skjedde. Ifølge hennes forklaring til politiet skal én maskert person ha utført ranet.

Les også: Funnet bundet og kneblet

— Vi jobber for fullt med saken, men har ingen mistenkte foreløpig, sier etterforskningsleder Leif Vagle ved Kristiansand politistasjon til fvn.no.

Kvinnen ble funnet bundet og kneblet like innenfor kioskdørene. Hun ble etter ranet sendt til legevakten for sjekk, men skal ikke ha kommet fysisk til skade. Butikksjefen var imidlertid sterkt preget av hendelsen.

Raneren skal ha slått til rundt klokken 21 søndag kveld.

— Den maskerte mannen skal ha kommet inn i butikken da den ansatte var i ferd med å stenge butikken for kvelden, sier Vagle.

Politiet er svært interessert i tips fra publikum.

— Kvinnen lå en stund før hun ble oppdaget. Det tok litt tid fra ranet til hun fikk trykket på knappen og utløst alarmen. Vi er interessert i observasjoner fra klokken 20 til kvinnen ble funnet i 23-tiden, opplyser Vagle, som beskriver ranet som brutalt.

— Raneren var voldelig under utførelsen, og ranet har gått psykisk hardt inn på kvinnen. Det var brutalt, men vedkommende ble ikke påført alvorlige psykiske skader, sier etterforskningslederen.

Av hensyn til etterforskningen vil ikke politiet ut med hvor stort beløp raneren fikk med seg. Heller ikke hva slags våpen som ble brukt, ønsker politiet å si noe om. Det var overvåkningskamera i butikken, men systemet skal ikke ha vært påskrudd da ranet skjedde.