**VENNESLA: Brann i bank— og butikklokalene

01.09** Melding om full fyr fyr i Spar-butikken på Skarpengland i Øvrebø. Les egen sak her.

**RISØR: Berserk på brygga

01.59** Flere personer melder fra til politiet om en mann som går berserk på brygga i Risør. En politipatrulje og ambulanse sendt til stedet. En mann i 50-årene blir pågrepet og ført til arresten i Arendal. Ambulansen sjekker ut flere personer som er påført skader av mannen.

**HÆGEBOSTAD: Alvorlig skadet i utforkjøring

05.29** To personer skal være alvorlig skadet i en utforkjøring ved Naglestadtoppen i Hægebostad. Les egen sak her.

**VANSE: Bil kommet til rette

08.25** En stjålet bil ble funnet utenfor Vanse skole i formiddag. Det var ansatte ved skolen som ringte og varlset politiet. Den nevnte bilen ble meldt stjålet fra Vanse søndag ettermiddag.

**LILLESAND: Senket båt med vilje

08.45** Skjærgårdsjeep bevisst senket - ble funnet opp ned full av borrehull. Les egen sak her.

**GRIMSTAD: Manglende bilbelte og hjelm

09.10** Politiet holdt i morgentimene en verneutstyrskontroll i Strandsviksveien på Fevik. 28 kjøretøy ble kontrollert. To ble stanset for mangel på bruk av hjelm og bilbelte.

**KRISTIANSAND: Flate dekk

10.58** En bileier meldte inn om at bilen hans var blitt usatt for hærverk i Kronprinsens gate. Bilen, en golf, ble funnet med fire flate dekk. Dekkene skal angivelig ha blitt skåret over.

**VENNESLA: Branntilløp

12.55:** Melding om branntilløp i en bolig i Vennesla. Da brannvesenet kom til stedet var det full fyr i et kjellerrom. Ifølge politiet kan en mulig årsak være kortslutning i varmtvannsberederen. Det meldes om litt røykskader i resten av huset.

**RISØR: Plaget turister

14.50:** Politiet kjørte til Krags gate i Risør etter melding om en overstadig beruset person som plaget turistene. Personen ble tatt med av politiet og kjørt til arresten i Arendal.

**BYGLANDSFJORD: Fjellfast

15.17:** To jenter på 15 og 17 ringte politiet og fortalte at de hadde gått seg fast i fjellet øst for Byglandsfjord. Politiet sendte en patrulje til stedet. Men da de kom frem fant de ut at de to jentene hadde kommet seg ned for egen maskin, men uten å varsle politiet.

**ARENDAL: Førerkortbeslag

15.47:** Utrykningspolitiet meldte at de hadde gjort et førerkortbeslag på E 18 ved Stoa i Arendal. Det var en av UP sine sivilkledde motorsykler som hadde målt en bil til 132 km/t i 90-sonen. En 36 år gammel mann fra Lillestrøm mistet førerkortet på stedet.

**ARENDAL: Førerkortbeslag

16.13:** Samme UP-motorsykkel målte en bil til 113 km/t i en 90-sone. I utgangspunktet ikke nok til førerkortbeslag, men sjåføren mistet likevel lappen på grunn av for mange prikker fra før.

**GRIMSTAD: Ruskjøring

16.17:** En politipatrulje i Grimstad stoppet en bil. Føreren, en 36 år gammel mann fra Kristiansand, ble mistenkt for å være ruspåvirket. Han ble sendt til legevakta for utvidet blodprøve.

**BYGLAND: Brann i garasje

17.29:** Gutt skulle bare fylle bensin på gressklipper. Les egen sak her.

**KRISTIANSAND: To tatt for nasking

18.23:** Vektere fikk tak i to naskere på Sandens. To kvinner på 28 og 29 år er anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Brann i bolig

21.24:** Les egen sak her.