**GRIMSTAD: Høylytt fest

00.01:** Politiet måtte avslutte en høylytt fest i Grooseveien.

**KRISTIANSAND: Skilttyveri

00.02:** I Sjølystveien ble det stjålet to kjennemerker fra en bil. Forholdet blir anmeldt.

**LINDESNES: Truet av nabo

00.08:** Politeit fikk telefon fra en person som følet seg truet av en nabo som hadde fest på Vigeland. Politiet kjørte til stedet, og forholdet løste seg etter hvert.

**FARSUND: Satt fast på fjellhylle

00.10:** Les egen sak.

**SØGNE: Kastet flaske på jente

00.37:** Politiet fikk melding om slagsmål i Høgskoleveien. En person kastet flaske i hodet på ei jente. En 36 år gammel kvinnne ble pågrepet for flaskekastingen. Jenta pådro seg lettere skader i panna, og ble kjørt til legevakten av patruljen. Kvinnen som kastet flaksen ble satt i arresten, og det blir opprettet sak.

**VENNESLA: Fyllekjøring på traktor

00.45:** Fra Vikeland får politiet melding om at to personer som nettopp har forlatt en bensinstasjon, skal ha vært beruset mens de kjørte av gårde i traktor. Politiet ble sendt til området, men fant ikke traktoren eller mennene.

**ARENDAL: Satt i drukkenskapsarresten

01.22:** Politiet fikk melding fra betjeningen på Pollen bar i Arendal om at de ønsket en overstadig beruset person fjernet. En politipatrulje ble sendt til stedet, og kjørte en 34 år gammel mann fra Kristiansand i drukkensapsarresten.

**GRIMSTAD: Drakk alkohol på offentlig sted 1

01.30:** Politiet anmeldte en 26 år gammel mann fra Kragerø for å ha drukket alkohol på offentlig sted. Mannen ble dimmitert på stedet etter at han oppgav personalia til politipatruljen.

**VENNESLA: Høylytt fest

01.39:** Fra en adresse i Ekornstien ble det meldt om høy musikk og bråk fra fest i nabohuset. Politiet dro til stedet og avsluttet festen.

**KRISTIANSAND: Fotgjenger påkjørt

01.51:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

02.06:** Les egen sak

**ARENDAL: Slagsmål

02.11:** Politiet fikk melding om slagsmål utenfor en restaurant på Langbrygga. Politiet bortviste to personer, men forholdet ble ikke anmeldt.

**GRIMSTAD: Drakk alkohol på offentlig sted 2

02.18:** Politiet anmeldte fire personer for å ha nytt alkohol på offentlig sted.

**RISØR: Urinerte på politibil

02.36:** Les egen sak.

**ARENDAL: Mann slått ned

02.58:** Ved drosjeholdeplassen meldte en politipatrulje at de kjørte en nedslått mann til legevakta. Gjerningsmannen var ukjent, og det er uvisst om forholdet blir anmeldt. Mannen som ble slått ned er 16 år gammel fra Fevik.

**ARENDAL: Beruset mann i vannet

02.59:** Politiet drar opp en overstadig beruset mann som har falt i vannet. Han ble tatt hånd om av venner.

**ARENDAL: Bortviste 21-åring

03.03:** En vekter ved McDonalds ba om bistand av politiet til å fjerne en uønsket mann fra stedet. Politiet bortviste en 21-åring.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Egsveien

03.08:** Politiet fikk melding fra huseier som hadde hatt vedkommende inne i huset. Det ble blant annet stjålet et kredittkort. Innbruddstyven hadde tatt seg inn gjennom ei åpen dør.

**GRIMSTAD: Mistane om beruset kjøring

04.35:** Politiet fikk melding fra et vitne som fulgte en mann til fots etter at han hadde kjørt og parkert bil i Jon Lilletuns vei. Vitnet holdt kontroll på mannen til politiet kom. Fører var beruset, ble pågrepet og fremstilt for blodprøvetaking.

**SØGNE: Innbrudd i bilforretning

05.26:** Securitas melder om utløst alarm i en bilforretning i Søgne. En politipatrulje ble sendt til stedet. Ei dør er brutt opp, men det er uvisst om noe er stjålet. Stedet ble sikret, og sak opprettet.

**KRISTIANSAND: Øl knuste vindu

08.14:** Politiet fikk melding om at en ølflaske i løpet av natten er kastet opp mot et balkongvindu. Ytterste laget av glasset har knust. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Mistanke om ruskjøring

08.42:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en mannlig mc-fører i 20-årene, som mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Blodprøve ble sikret, førerkortet beslaglagt.

**MANDAL: Mistenkt for promillekjøring

09.11:** Politiet stoppet en bil i Hollekleiva på E 39. Bilisten er mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Mannen i 30-årene måtte avlegge blodprøve. Han mister også førerkortet og blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Tyskere frastjålet gummibåt

09.29:** Et tysk ektepar meldte at noen har stjålet deres ti fots Zodiak gummibåt i løpet av natta. Båten hadde en fem hestekrefters Suzuki-motor på. Turistene vil anmelde forholdet.

**FLEKKEFJORD: Hærverk i Kirkegaten

10.17:** I løpet av kvelden og natta har noen gjort hærverk. Takrenner, blomsterpotter og benker er ødelagt.

**RISØR: Tømte brannslukkingsapparat

10.18:** Noen har stjålet et brannslukkingsapparat fra en trappeoppgang på Viddefjell. Apparatet har de tømt langs en husvegg. Skummet er også sprøytet inn gjennom et vindu til en leilighet og gjennom en glipe i vinduet på en parkert bil.

**VENNESLA: Kastet stein på bil

10.58:** Noen har kastet en stein gjennom frontruta på en parkert bil på Heptekjerr. Det ser ikke ut til at noe er stjålet fra bilen, men saken blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Rådyr påkjørt

11.23:** Veitrafikksentralen er varslet om et påkjørt rådyr i Vikkilen.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

11.34:** Det har vært innbrudd i et hus på østkanten av sentrum. Det er uklart hva som er stjålet. Trolig har innbruddet skjedd i løpet av natta. Politiet skal undersøke stedet.

**LYNGDAL: Knust bilrute

12.15:** Det er knust en bakrute på en parkert bil på Rom. En garasjeport er også skadet. Saken anmeldes.

**BYGLAND: Motorsykkelvelt

12.32:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Fant rusten røykboks

12.35:** Det ble funnet en intakt gammel røykboks ved tjønna ved barnehagen på Odderøya. En politipatrulje dro til stedet. I samarbeid med Forsvaret ble boksen fjernet fra turområdet.

**FLEKKEFJORD: Krattbrann

16.47:** Det oppsto krattbrann ved Gaupåstunnelen. Et mindre stykke er svidd av, ifølge politiet. Brannvesenet fikk raskt kontroll over flammene. Brannårsaken er ukjent.

**KRISTIANSAND: Tatt i 112 km/t i 80-sone

16.54:** En 32 år gammel bilist ble tatt av UP for å ha kjørt for fort på Varoddbroa på E 18. Mannen mistet førerkortet og blir anmeldt. **KRISTIANSAND: Tatt med 22 gram hasj

17.00:** To dansker ble stoppet av tollerne. De to hadde med seg cirka 22 gram hasj. Personene blir tatt med til politiet for å motta anmeldelse og forelegg.

**KRISTIANSAND: Kollisjon på Hamresanden skapte lang kø

17.46:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Stjal motorsykkel

18.02:** En sølvfarget Daelim med nummer NL 8318 er stjålet fra Rødmollsbakken i løpet av dagen.

**ARENDAL: Stjal gullarmbånd

18.26:** Et gullarmbånd er stjålet fra en bolig. Saken etterforskes.

**GRIMSTAD: Bensinstasjon ved E 18 ble sperret av etter bilbrann

19.40:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Innbruddsforsøk

20.20:** Beboere meldte at det har vært innbruddsforsøk i huset deres mens de var bortreist i helgen. Tyvene har ikke kommet seg inn i huset i Torsbuåsen.

**MANDAL: Beruset rogalending

21.06:** Politiet tok seg av en sterkt beruset rogalending. De fikk etter hvert sporet opp et familiemedlem i Mandal og fikk hjulpet mannen dit.

**KRISTIANSAND: Nektet å flytte bilen

21.12:** Politiet ble varslet om at det sto en hensatt bil på Blørstadkollen, og at eieren ikke ville flytte den. Da patruljen kom til stedet var eieren borte. Etter kort tid forsvant også bilen. Politiet traff bileieren i nærheten av der han bor. Den 25 år gamle mannen blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort, samt for ikke å ha stoppet for kontroll.