KRISTIANSAND: — Ingen er pågrepet i saken. Det vi vet, er at de som bor på stedet er blitt oppsøkt av personer som har angrepet dem med noen redskaper. Ellers er hendelsesforløpet uklart. Vi får ikke veldig mye ut av avhør med de fornærmede, sier Hans Petter Sandell, leder for personavsnittet ved Agder politidistrikt.

Det var fredag formiddag at ambulansen meldte fra til politiet om to personer med skader etter et angrep i en leilighet i Dronningens gate. To polske menn ble sendt med ambulanse til Sørlandet sykehus, med det politiet omtalte som omfattende skader. Lørdag ble de to skrevet ut fra sykehuset.

— Vi har ikke fått legerapporter om skadene deres, men vi vet at de to ble skrevet ut fra sykehuset lørdag. Det sier noe om at det ikke er kritisk på noen måte, sier Sandell. - Hvorfor får dere ikke noe ut av avhørene med de to?

— Det kan jeg ikke si. Vi vet ikke om de vet hvem som angrep eller ikke. Vi har ikke fått noen konkrete opplysninger fra fornærmede om hvem som kan ha gjort dette. Dette er personer som er kjent av politiet fra tidligere, sier Sandell.

Ukjent antall gjerningsmenn

- Har dere mistenkte?

— Nei. Vi har ingen konkrete mistenkte, og vet ikke hvor mange personer som var involvert, sier Sandell.

Han kan ikke si noe om hva slags redskaper de to mennene ble angrepet med. Etter overfallet søkte politiet i søppelspann og under busker i området, for å finne gjenstander som kunne knyttes til hendelsen.

— Vi har ikke funnet noe. Vi vet ikke hva som er brukt, sier Sandell.

Sjekker overvåkingsbilder

Han vil ikke si hva som er neste skritt i etterforskningen. De to fornærmede ble avhørt en gang fredag. Politiet mener de to var alene i leiligheten da de ble overfalt, og har ikke greid å få på det rene om det var vitner til voldsepisoden.

— Vi venter på rapporter fra krimteknikere som var på stedet. Så prøver vi å innhente det vi kan av opplysninger. Det innebærer blant annet at vi vil undersøke overvåkingsbilder fra området. Jeg vil ikke si noe mer detaljert hva vi gjør, sier Sandell.