**ARENDAL: Ordensforstyrrelse i sentrum

00.15** En 17-åring og en 23-åring fra Froland ble innbrakt til Arendal politistasjon etter bråk i Peder Thomassons gate. Den ene blir anmeldt for ordensforstyrrelse, mens den andre anmeldes for å hindre offentlig tjenestemann.

**FARSUND: Angrepet på fest

00.19** Politiet kom over en person i Orekrysset på Vanse som opplyste at han var blitt slått av en navngitt person på en fest i nærheten. Den mistenkte, en 26-åring fra Farsund, hadde også skrapt opp bilen til offeret. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Stjal 10.000 i kontanter

00.22** En huseier meldte fra til politiet om at tyver hadde tatt seg inn i boligen hans i Molandsveien gjennom et åpent kjellervindu, og stjålet en PC og 10.000 kroner i kontanter. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og opprettet sak på forholdet.

**FARSUND: Bil stjålet

00.30** En kvinne kontaktet politiet og opplyste at bilen hennes var blitt stjålet fra en fest hun var på. Hun husket imidlertid bare at bilen var en Toyota Corolla, og kunne ikke oppgi registreringsnummeret. Dermed har politiet få opplysninger å gå etter.

**KRISTIANSAND: Nektet å høre på politiet

00.30** En 21 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i arresten etter at han nektet å etterkomme politiets ordre. Mannen befant seg utenfor utestedet Spot i Dronningens gate.

KVINESDAL: Holdt hendene foran øynene til bilfører

**EVJE OG HORNNES: Brann i bil

01.00** En bil begynte å brenne i motoren på riksvei 9 etter at politiet hadde stoppet føreren for kontroll. Patruljen fikk raskt slukket brannen.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

01.14** En 29-åring fra Kristiansand ble 4000 kroner fattigere etter at han ble tatt for urinering i Havnegata. Mannen vedtok forelegget på stedet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

01.15** To personer ble bortvist fra Kristiansand sentrum etter bråk ved utestedet Spot i Dronningens gate.

**ARENDAL: Slåssing i taxikø

01.20** Tre menn på 17, 19 og 40 år ble bortvist fra Arendal sentrum resten av natten etter slåssing i en taxikø.

**ARENDAL: Hærverk på utested

01.30** Politiet fikk melding om at en person hadde utført skadeverk ved utestedet Bark på Langbrygga, men vedkommende stakk fra stedet før noen fikk tak i ham.

**ARENDAL: Kom tilbake etter bortvisning

01.30** En 22 år gammel mann fra Arendal ble anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg. Mannen dukket opp på utestedet Lipz på Langbrygga etter tidligere å ha blitt bortvist fra byen.

**ARENDAL: Skallet ned på Langbrygga

01.36** Politiet ble kontaktet etter at en person angivelig var skallet ned ved utestedet Bark på Langbrygga. En navngitt gjerningsperson ble utpekt, og politiet har opprettet sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Urinerte i Dronningens gate

01.56** En mann ble ilagt forelegg på 4000 kroner etter å blitt tatt på fersken for urinering i Dronningens gate.

SØGNE: Tok bilde av par — ble frastjålet mobiltelefon

**KRISTIANSAND: Slått ned utenfor Havana

02.00** En 18-åring fra Kristiansand vurderer anmeldelse etter at han ble slått ned utenfor utestedet Havana Etcetera i Vestre Strandgate. Mannen hadde vondt i øret, og ble kjørt til legevakten for sjekk.

**SONGDALEN: Stjal CashGuard fra Joker-butikk

02.02** En CashGuard tilhørende Posten ble stjålet under et innbrudd på Joker-butikken på Nodeland. Det var en Securitas-vekter som meldte fra til politietom innbruddet, etter at alarmen gikk klokken 01.45. Inngangsdøra var knust, og det lå ifølge politiet mye glass i butikken. Ingen er foreløpig mistenkt i saken.

**ARENDAL: Slo til kvinne

02.30** En 23 år gammel mann ble satt i arresten ved Arendal stasjon etter å ha slått til en kvinne i Arrestbakken. Også en 19 år gammel kvinne ble pågrepet på stedet, hvor politiet meldte om meget amper stemning. Kvinnen nektet å etterkomme politiets ordre.

**ARENDAL: Viftet med øks

02.30** Politiet i Arendal beslagla en øks og tre ampuller med anabole steroider etter å ha blitt tilkalt til Egelundveien. Meldingen fra stedet gikk ut på at en beruset person oppførte seg truende med en øks. Da politiet fikk kontroll på mannen, kom en annen person til stedet. Vedkommende hadde på seg anabole steroider, og fikk disse beslaglagt.

**ARENDAL: Skjelte ut politiet

02.48** En 30 år gammel mann fra Arendal endte i arresten for å hindre offentlig tjenestemann, etter at han regelrett skjelte ut en politipatrulje ved Sjøboden på Langbrygga.

**VENNESLA: Skremte eldre beboere

03.11** En 23 år gammel mann fra Stavanger ble brakt til arresten etter trusler og bråk på Venneslatunet. Mannen tok seg inn i bakgården og veltet på glassbord. Han skal også ha angrepet en vakt på eldresenteret. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Brakk nesen i slagsmål

03.14** En 24 år gammel mann ble brakt til legevakten i Mandal etter å ha blitt slått slik at nesen var brukket. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**VENNESLA: Slåssing ved bensinstasjon

03.30** To 19-åringer fra Vatnestrøm ble kjørt hjem til sine boliger etter at de barket sammen ved Shell 7-Eleven på Vikeland i Vennesla. Den ene skal ha fått en hoven leppe i slåsskampen. Begge var beruset. Politiet avventer en anmeldelse på forholdet.

KRISTIANSAND: Ble uprovosert slått ned av tre ungdommer

**FARSUND: Ble voldelig etter å ha sovnet

03.43** En gjest ved utestedet Uptown likte dårlig å bli våknet på toalettet av innehaveren av utestedet. Mannen ble så sint at han slo innehaveren flere ganger, men offeret skal ikke ha blitt skadet. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Slåssing i Store Elvegate

03.48** En politipatrulje i Mandal kom over at en 25-åring utøvde vold mot en 20-åring. Den mistenkte 25-åringen ble bortvist fra stedet. Det er usikkert om forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Syklet inn i vegg

04.25** En 22 år gammel polsk statsborger ble satt i arresten etter at han syklet inn i en vegg ved Mølla på Grim. Mannen skal ha syklet med en annen sykkel i den andre handen, og politiet mistenker ham for å ha stjålet syklene. Politiet ville kjøre mannen til legevakten for kontroll, men han nektet og endte dermed opp i arresten i stedet.

**ARENDAL: Tatt uten førerkort

05.35** En 26 år gammel kvinne ble tatt for kjøring uten gyldig førerkort i Molandsveien i Arendal.

**RISØR: Kolliderte med autovernet

05.43** Ingen personer kom til skade da en litauisk bil havnet i autovernet på E 18 ved rundkjøringen på Akland. Føreren ble undersøkt av ambulansepersonell som tilfeldigvis kom forbi, men skal ikke ha pådratt seg fysiske skader. Bilen måtte taues inn. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**VENNESLA: Anmeldt for dokumentfalsk

06.30** En 47 år gammel mc-fører fra Vennesla blir anmeldt for dokumentfalsk etter at han ble stoppet på Erkleivveien. Mannen hadde trikset med tall og bokstaver på kjennemerket på motorsykkelen.

**VENNESLA: Tatt for promillekjøring

06.54** Siden politipatruljen allerede befant seg på Erkleivveien, undersøkte de en bilfører som de mistenkte for promillekjøring. Føreren, en 21-åring fra Vennesla, ble målt til 1,2 i promille, og ble tatt med til sykehuset i Kristiansand for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Stakk fra innbrudd

08.04** Politiet fikk melding om et pågående innbrudd i en skofabrikk i Henrik Wergelands gate. En person iført hvit hettegenser hadde hoppet ut av et vindu og løpt mot Elvegata. Patruljen fant ikke noen personer i nærheten. Det er uklart om noe ble stjålet fra stedet.