FLEKKEFJORD: Tre pågrepet på fest i Flekkefjord

**LILLESAND: Ville bortvise slåsskjempe

00.29** En 29 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter at han skal ha slått til to personer mellom Beddingen og Sjøbua. Patruljen ville bortvise ham, men mannen slo seg vrang og måtte dermed tilbringe natten i arresten i Kristiansand. Han blir anmeldt for bråk i beruset tilstand.

ARENDAL: Mann gikk amok på privatfest

**FARSUND: Ble sprayet i øynene

01.00** Politiet ble tilkalt til Zakos grill i Farsund etter slåssing mellom to personer. Den ene av dem ble sprayet i øynene med det politiet har fått oppgitt var pepperspray. Mannen fikk hjelp til å vaske øynene, men da han fikk høre at politiet var på vei, forduftet han. Det er foreløpig uklart om forholdet anmeldes.

**VENNESLA: Innbrudd på rørleggerforretning

01.05** Politiet fikk melding fra en vekter om at alarmen var utløst ved rørleggerforretningen Olto VVS i Lundeveien. Et vindu var brutt opp på baksiden av bygget, og gjerningspersonene hadde tatt seg inn i et lager. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet fra stedet. Politiet har fått sikret spor.

**ARENDAL: Brakk nesen i voldsepisode

01.05** En kvinne ba om hjelp fra politiet etter at hun angivelig skulle ha blitt slått ned av «en utlending» utenfor Tapperiet pub på Langbrygga. Da politiet kom til stedet viste det seg at også en mann var blitt slått, og hadde pådratt seg et nesebrudd. Flere personer på stedet opplyste at de ville levere inn anmeldelse på gjerningspersonen, som hadde løpt fra stedet etter voldsepisodene. Politiet har foreløpig ingen mistenkte, men har fått et navn på en person.

**ARENDAL: Pågrepet for tyveri

01.32** En 20 år gammel mann ble pågrepet i Arendal sentrum, mistenkt for å stå bak et tyveri fra Poppes bar og restaurant tidligere på kvelden. Mannen skal sammen med andre ha stukket av med en kasse øl, men mistet kassen slik at halvparten av flaskene knuste.

**KRISTIANSAND: Stjal lommebok

01.54** To menn på 21 og 38 år ble pågrepet ved utestedet Havana Etcetera etter melding om klammeri på stedet. For politiet er det noe uklart hva som har skjedd, men det er på det rene at en lommebok ble stjålet fra en av gjestene. Denne ble funnet igjen på en av de mistenkte. Deretter skal flere personer ha vært i slåsskamp, og den ene av de pågrepne skal ha havnet i klammeri med vaktene. Politiet mener at den ene av de pågrepne stod bak lommeboktyveriet, mens den andre havnet i klammeri med vaktene.

**KRISTIANSAND: Nektet å høre på politiet

02.38** En 20 år gammel mann ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han nektet å etterkomme politiets ordre om å fjerne seg fra krysset mellom Tollbodgaten og Markens gate.

**KRISTIANSAND: Fikk kebab i ansiktet

02.49** En kvinne ville ha hjelp fra politiet etter at hun kom i klammeri med et par utenfor restauranten Rosa Panter i Vestre Strandgate. Det viste seg imidlertid at kvinnen og en venninne hadde klint en kebab i ansiktet på en annen kvinne, og da politiet kom innså venninnene at de selv hadde gjort noe dumt.

**ARENDAL: Slo ansatt på 7-Eleven

03.35** Ansatte ved 7-Eleven i Friergangen ba politiet om bistand etter at en person hadde slått en av de ansatte to ganger i ansiktet. En 35 år gammel arendalitt, som var åpenbart beruset, ble pågrepet og satt i arresten ved Arendal politistasjon. Den ansatte, en 24-åring, hadde hoven leppe og blødde fra munnen. Vedkommende vil anmelde forholdet lørdag.

**KRISTIANSAND: Tatt for innbrudd

04.16** En 25 år gammel mann ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon, mistenkt for innbrudd ved det gamle Telenor-bygget på Kjøita. Politiet fikk melding fra en alarmsentral etter at mannen via videoovervåkning var observert luskende rundt bygget. Da patruljen kom til stedet, kom mannen løpende ut fra en kjøreport.