LILLESTRØM: — De var bautaer bak der, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Start kunne tatt alle tre poengene mot LSK tirsdag, men gjestenescoret fire minutter på overtid, og dermed endte det 1-1 på Åråsen.

Mjelde tok uansett med seg en del positivt fra oppgjøret, deriblant innsatsen til de to midtstopperne sine.

— Måten de ofret seg på var forbilledlig. Alex hadde et par susende taklinger like før pause. Michael har ikke spilt med oss før, og han tok tak fra første stund, og kommuniserte godt. Jeg synes begge gjorde en imponerende innsats, sier Mjelde.

Starts beste i eliteseriedebuten

Fædrelandsvennen kåret De John til Starts bestemann mot LSK.

— Jeg synes jeg spilte bra, men man er alltid skuffet når man ikke får det resultatet man ønsket, sier amerikaneren som kom til Start fra finsk fotball før årets sesong.

— Hvordan var det å spille sammen med Christensen?

— Det var første gang vi spilte sammen, og jeg synes det gikk veldig bra. Vi kommuniserte godt sammen, sier De John.

Alex De John var Starts beste mot LSK. Her er midtstopperen i diskusjon med dommer Dag Vidar Hafsås. Foto: NTB scanpix

I likhet med resten av Start-laget var han mest opptatt de de to tapte poengene.— Kampen viste uansett at vi har mye å bygge videre på, og selv om mange har avskrevet oss, tror jeg vi kan ta mange poeng i år, sier De John.

Da forrige sesong ble sparket i gang, hadde Start en forsvarsfirer bestående av Amin Nouri, Bismark Acosta, Jesper Mathisen og Rolf Daniel Vikstøl.

- Lover veldig godt

Mot LSK tirsdag, var det fire nye spillere som sto foran Håkon Opdal i Start-buret i Ole Martin Rindarøy, Michael Christensen, Alex De John og Robert Sandnes.

— Det var nytt mot LSK, humrer Opdal.

— All honnør til de fire bak der. De kommuniserte godt med hverandre, det var gode avstander, og det var ikke noe å sette fingeren på der, fortsetter han.

— Hva synes du om de to som sto rett foran deg?

— Det var veldig, veldig bra. Innsats, og mange veldig gode valg. De var nede og blokkerte, og taklet på riktige tidspunkt, og de var flinke til å få ut laget. Det lover veldig, veldig godt, sier Opdal og smiler.