Det melder P4 onsdag. Advokat Olav Sylte, som representerer 38-åringen som sist ble pågrepet tror det bare er et tidsspørsmål før politiet henlegger hele saken.

– Mitt inntrykk er at politiet nå innser at avhørene som den første siktede ga, ikke har rot i virkeligheten. Derfor blir jeg overrasket dersom saken ikke blir henlagt, sier Sylte til kanalen.

Den første siktede som dro de tre andre inn i saken, skal i flere avhør ha vært uklar på hvem som sto bak drapet, og hendelsesforløpet under drapsnatten.

Fire menn ble i midten av september i år pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap på Tina Jørgensen (20) høsten 2000. Alle fire nekter straffskyld. De fire mennene ble løslatt fra varetekt 9. oktober.

Politiet har opprettholdt siktelsene, men vil verken bekrefte eller avkrefte at de sitter på bevis for at noen av mennene var i Stavanger natten Tina Jørgensen ble drept for 15 år siden. 36-åringen som først ble siktet i saken er undersøkt av psykolog, og konklusjonen ventes å være klar om kort tid.