VENNESLA: — Troen om opprykk er ikke mindre etter dette sterke borteresultatet, sier Steinar Skeie.

Frispark Tollnes, som spilte i 1. divisjon så sent som i 2002, tok ledelsen etter 18 minutter da et frispark gikk via en Vindbjart-spiller og i mål.

Da halvtimen var spilt fikk gjestene frispark like utenfor 16-meteren. Håkon Rike tok dødballen, og plasserte ballen over muren, og nede i det venstre hjørnet for keeper.

Like før pause var Willhem Pepa på vei alene gjennom. Den tidligere Start 2-spilleren ble felt, og dommeren blåste straffe for gjestene. Toppscorer Raymond Hofstædter tok straffen, og sørget for at bortelaget kunne gå til pause med en 2-1-ledelse.

Mot slutten av kampen sørget Chris Thomas Johansen for et fantastisk utgangspunkt for returkampen da han kranglet inn 3-1. Sjanserik kamp

• Det var en sjanserik kamp, der begge lag hadde mange sjanser. Men jeg synes vi vinner helt fortjent. Vi var mye bedre trent enn Tollnes, og de gikk helt tomme i 2. omgang, sier Skeie.

Nå skal han og resten av spillerne kose seg med denne seieren resten av helgen, før laget begynner å tenke på returmøtet på Moseidmoen førstkommende lørdag klokken 15.00. — På mandag skal vi nullstille oss, og bygge oss opp til lørdag, sier Skeie.

Måtte bryte

Et skår i gleden for Vindbjart var at Raymond Hofstædter måtte forlate banen mot slutten av kampen.

— Han fikk en smell i kinnet, og ble kjørt på sykehuset. Vi får se hva som skjer med skaden. Jeg håper uansett han rekker kampen til lørdag, for han er en viktig spiller for oss, sier Skeie.